Antena Meniu Search
x

Tată a trei copii a murit într-un tragic accident, după ce a încercat să sară peste o poartă

Un bărbat a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în timp ce încerca să sară peste o poartă. Tată devotat, omul a lăsat în urmă trei copii, o iubită devastată şi doi părinţi împietriţi de durere. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.04.2019, 16:59

Un bărbat a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în timp ce încerca să sară peste o poartă. Tată devotat, omul a lăsat în urmă trei copii, o iubită devastată şi doi părinţi împietriţi de durere. 

Chris Carney din Teesside, nord-estul Angliei se mutase în Olanda pentru a începe o nouă viaţă alături de cei dragi. 

Sora lui a povestit că bărbatul îşi vizita iubita la un restaurant unde lucra, iar când a plecat, poarta era închisă, motiv pentru care a încercat să sară peste ea. A căzut în schimb şi s-a lovit la cap. 

În urma accidentului din 16 aprilie, Chris a fost transportat la spital de urgenţă. Tânărul de 38 de ani a primit îngrijiri, dar se afla în stare critică. Cu o leziune cerebrală şi alte complicaţii, el a murit luni, 22 aprilie. 

Fiind de acord cu donarea de organe, rinichii lui Chris ajută deja doi oameni să se bucure de o nouă şansă la viaţă. 

Frate a lui Alan (40 de ani), Sean (37 de ani) şi Natalie (35 de ani), Chris obişnuia să lucreze pe larg, dar după ce s-a mutat în Olanda a găsit un loc de muncă mai aproape de casă şi îşi făcuse o relaţie cu Melany, o tânără de origine olandeză. 

Se bucura de viaţă în Olanda, chiar învăţase şi puţin din limbă. 

„Vorbim despre asta, dar nu pare real. Iubea Olanda, a fost fericit acolo. A avut munca lui, o avea pe Melany, casa în care stătea era superbă, a iubit totul acolo. Singurul lucru pe care nu îl avea alături şi pentru care suferea erau copii săi, pe care îi vedea cât putea de des, atunci când se întorcea în ţară. Era un tată extrem de dedicat. Chris era un tânăr popular, plăcut, toate fetele îl plăceau” a povestit Natalie, sora sa. 

Când a fost copil, Natalie a spus că fratele său adora să iasă, să se distreze, ba chiar cei apropiaţi îl numeau „sufletul petrecerii”

Familia este complet devastată. Conform Mirror, sute de mesaje de sprijin au apărut pe reţelele de socializare şi condoleanţe pentru moartea tragică, neaşteptată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tată a trei copii a murit într-un tragic accident, după ce a încercat să sară peste o poartă