Antena Meniu Search
x

Un tată și-a ucis cei doi copii, de 7 și 9 ani, și alți 4 membri ai familiei, după petrecerea de Revelion, în Thailanda

Un bărbat de 41 de ani din Thailanda și-a ucis cei doi copii și alți patru membri ai familiei soției sale, după petrecerea de Revelion.

Un bărbat de 41 de ani din Thailanda și-a ucis cei doi copii și alți patru membri ai familiei soției sale, după petrecerea de Revelion.

Sucheep Sornsung a împuşcat mortal şase membri ai familiei sale, inclusiv pe cei doi copii ai săi, după o petrecere de Revelion, scrie Reuters.

Potrivit poliției, bărbatul a mers la o petrecere cu prietenii săi, iar când s-a întors acasă, unde se aflau soția, copii, dar și membrii ai familiei acesteia, a izbucnit o ceartă.

În urma conflictului, bărbatul a deschis focul. Printre victime se află fiica sa de şase ani, băiatul de nouă ani, precum şi alţi doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 47 şi 71 de ani, membri ai familiei soţiei lui Sucheep, care a supravieţuit atacului. Un alt bărbat a fost rănit.

Pe acelaşi subiect

După ce i-a ucis, Sucheep Sornsung s-a sinucis.

„Conform martorilor, bărbatul nu băuse excesiv şi suspectăm că această furie a venit de la probleme mai vechi cu familia soţiei”, a declarat generalul major al poliţiei Saharat Saksilapachai.

Poliţia a informat că Sucheep avea dosar penal pentru infracţiuni în legătură cu narcotice şi a fost închis în trecut, însă nu avea un istoric de violenţă domestică.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un tată și-a ucis cei doi copii, de 7 și 9 ani, și alți 4 membri ai familiei, după petrecerea de Revelion, în Thailanda