Antena Meniu Search
x

Tatăl care şi-a omorât cei 5 copii la nervi a primit pedeapsa cu moartea: "Ştia diferenţa între bine şi rău, dar a ales răul"

Bărbatul care şi-a ucis cei cinci copii în moduri terifiante, apoi le-a ascuns trupurile în saci de gunoi şi le-a îngropat, a fost condamnat la moarte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.06.2019, 12:17

Bărbatul a fost condamnat la moarte
Tatăl a comis teribilele crime pentru că era nervos - Profimedia

Bărbatul care şi-a ucis cei cinci copii în moduri terifiante, apoi le-a ascuns trupurile în saci de gunoi şi le-a îngropat, a fost condamnat la moarte.

Timothy Jones, din Carolina de Sud şi-a ucis unul dintre copii în scopul unei pedepse, pentru “a-i da o lecţie”, apoi i-a ştrangulat şi pe ceilalţi patru.

Bărbatul de 37 de ani primise custodia legală a copiilor săi, în urma divorţului de soţia sa Amber Kyzer. El a pledat nevinovat din cauza nebuniei, deşi a recunoscut crimele în timpul procesului din Lexington, Carolina de Sud.

Timothy a mărturisit în sala de judecată că a vrut să îl pedepsească pe Natahn, de 6 ani, pentru că a spart o priză electrică şi l-a forţat să facă exerciţii câteva ore bune, de vreme ce copilul nu voia să îşi recunoască vina. L-a găsit mort câteva ore mai târziu, însă patologul a găsit urme de violenţă asupra trupului micuţului, pe care nu le putea însă justifica.

Plângând, bărbatul a continuat apoi să povestească momentele în care i-a ştrangulat pe ceilalţi patru copii: Merah, în vârstă de opt ani şi pe Elias, de şapte cu propriile mâini, iar pe Gabriel (doi ani) şi pe Abigail (un an) cu o centură.

Avocații apărării au declarat că Jones a crescut într-o familie înconjurată de violență și neglijență cu o mamă bolnavă de schizofrenie, o boală mintală moștenită uneori și că a suferit o fractură de craniu și o leziune cerebrală în urma unui accident de mașină.

Dr. Richard Frierson, psihiatru, a declarat că Timothy Jones şi-a justificat acţiunile din cauza unor “voci care i-au spus să o facă” şi ar fi considerat că cei cinci copii ai săi vor fi mai bine în rai.

"El a luat o decizie și o alegere conștientă de a îi ucide. El a simțit că era un lucru corect din punct de vedere moral” a declarat psihiatrul.

În urma dovezilor aduse, juriul a decis că bărbatul care şi-a ucis cei cinci copii, trebuie să primească pedeapsa cu moartea.

“Mintea lui bolnavă a crezut că ei sunt mai bine în ceruri. Să ucizi din ură este o crimă. Să ucizi din dragoste copii este o nebunie” a contracarat avocatul acuzării.

Potrivit Mirror, procurorul Rick Hubbard a respins argumentele apărării, numindu-l pe Jones un om egoist care și-a abuzat în mod regulat copiii și l-a ucis pe Nahtahn din furie.

"Acest om nu este schizofrenic, acest om știa exact diferenţa ditnre bine şi rău, dar a ales răul. După ce au fost găsite cadavrele, el tot vorbeşte despre supărarea lui" a spus Hubbard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Tatăl care şi-a omorât cei 5 copii la nervi a primit pedeapsa cu moartea: "Ştia diferenţa între bine şi rău, dar a ales răul"