Antena Meniu Search
x

Tatuajele sonore, moda care are priză la americani

Cea mai nouă modă în materie de tatuaje o reprezintă tatuajele sonore! Acestea redau voci sau melodii, în funcţie de opţiunile clienţilor.

Vezi și

Cea mai nouă modă în materie de tatuaje o reprezintă tatuajele sonore! Acestea redau voci sau melodii, în funcţie de opţiunile clienţilor. Iar mesajele sau cântecele pot fi ascultate cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil.

Tatuajele sunt, în egală măsură, personale şi permanente. La fel ca durerea. 

Un tânăr este la primul său tatuaj. Pentru el a venit special în Ohio tocmai din Toledo. Desenul lui nu este ca oricare altul. 

Mai întâi, Emad i-a trimis fişierul audio artistului tatuator. Folosind o aplicaţie specială, acesta a transformat undele în imaginea pe care, acum, o tatuează. Odată terminat desenul, fişierul poate fi ascultat oricând. Cu ajutorul aceleiaşi aplicaţii.

De câteva luni de când a obţinut acreditarea pentru acest tip de tatuaje, Mike a făcut câteva sute. Cele mai multe sunt, însă, în amintirea unei persoane dragi care a murit. A avut, însă, şi clienţi care şi-au tatuat, de exemplu, melodii, pentru a sărbători perioada petrecută împreună.

Tatuajul sonor e la modă şi în România, unde a fost introdus de artistul Ştefan Duţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tatuajele sonore, moda care are priză la americani