Antena Meniu Search
x

Telefonul primit de Papa Francisc în toiul audienţei din Piaţa Sf. Petru. Cât i-a lăsat pe credincioşi să aştepte

Papa Francisc şi-a întrerupt miercuri audienţa săptămânală cu credincioşii pentru a răspunde la un apel telefonic, lăsându-i pe oamenii din Piaţa Sfântul Petru să aştepte mai mult de un minut, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 16:04

Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piaţa Sfântul Petru pentru a răspunde la telefon
Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piaţa Sfântul Petru pentru a răspunde la telefon - Profimedia

Papa Francisc şi-a întrerupt audienţa din Piaţa Sfântul Petru pentru a răspunde la telefon. Un consilier i-a înmânat suveranului pontif un telefon mobil, făcându-i totodată semn unui bărbat care trebuia să facă o lectură de pe un podium să aştepte.

Telefonul primit de Papa Francisc a întrerupt audienţa din Piaţa Sf. Petru

În timpul întreruperii audienţei, singurul sunet care se auzea din transmisiunea Vaticanului de la eveniment era cel al pescăruşilor care zburau deasupra, în timp ce camerele de luat vederi treceau de la Papă la mulţime, notează Reuters, conform news.ro. Biroul de presă al Vaticanului, care, în mod normal, nu comentează conversaţiile private ale Papei Francisc, nu a răspuns la întrebările legate de această convorbire.

Deşi Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a criticat în trecut telefoanele mobile şi i-a avertizat pe catolici să nu devină dependenţi de dispozitivele lor, incidente similare s-au mai întâmplat înainte. În 2021, în cel puţin două ocazii, Papa Francisc s-a scuzat pentru a răspunde la un apel telefonic la finalul unei audienţe generale, când membrii clerului se aliniază pentru a-l saluta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Telefonul primit de Papa Francisc în toiul audienţei din Piaţa Sf. Petru. Cât i-a lăsat pe credincioşi să aştepte