Antena Meniu Search
x

Tentativă de asasinat televizată în direct! Mai multe drone încărcate cu explozibil au fost detonate lângă președintele Venezuelei

Tentativă de asasinat televizată în direct în Venezuela! Drone încărcate cu explozibil au fost detonate la doar câţiva metri de locul unde preşedintele Nicolas Maduro susţinea un discurs. Liderul de la Caracas şi prima doamnă, deşi speriaţi de explozie, au scăpat nevătămaţi.

Vezi și

Tentativă de asasinat televizată în direct în Venezuela! Drone încărcate cu explozibil au fost detonate la doar câţiva metri de locul unde preşedintele Nicolas Maduro susţinea un discurs. Liderul de la Caracas şi prima doamnă, deşi speriaţi de explozie, au scăpat nevătămaţi. Şapte militari din garda naţională au fost răniţi în urma deflagraţiei. Maduro îl acuză pe omologul său columbian că ar fi orchestrat atacul.

În imagini se poate observa cum soţia acestuia, Celia Flores, şi-a pierdut echilibrul când explozibilul a fost detonat, iar camera folosită pentru filmare este zdruncinată.

Autorităţile susţin că drone încărcate cu explozibil au fost detonate în apropiere de locul unde se desfăşura evenimentul militar, iar 7 soldaţi, membrii ai Gărzii Naţionale, ar fi fost răniţi.

Preşedintele venezuelean l-a acuzat pe omologul său columbian că ar fi orchestrat atacul alături de susţinătorii extremei dreapta din Columbia.

"Asta a fost o tentativă de a mă ucide. Astăzi, au încercat să mă asasineze. Nu avem niciun dubiu că atentatul a fost pus la cale de membri ai extremei dreapta din Venezuela, care au fost ajutaţi de membri ai extremei dreapta columbiene, şi că preşedintele columbian Juan Manuel Santos se află în spatele acestui atac", a declarat Maduro.

Nicolas Maduro a mai adăguat că au fost deja făcute mai multe arestări de către poliţie. Niciun oficial columbian nu a dorit să comenteze aceste acuzaţii, dar este cunoscut faptul că Juan Manuel Santos a devenit unul dintre cei mai importanţi critici ai lui Maduro în ultima perioadă, în care criza economică din Venezuela devine tot mai accentuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Tentativă de asasinat televizată în direct! Mai multe drone încărcate cu explozibil au fost detonate lângă președintele Venezuelei