Antena Meniu Search
x

TERIFIANT! O mamă, refugiată, şi-a ucis TREI dintre cei ŞAPTE COPII, înecându-i într-un lac. Femeia a fost condamnată la 26 de ani de închisoare (FOTO)

O femeie din Sudan, care trăia în Australia, şi-a ucis trei copii, intrând intenţionat cu maşina în care se aflau patru dintre cei şapte copii ai ei într-un lac. Femeia a fost condamnată, de un tribunal din Australia, la 26 de ani de închisoare.

O femeie din Sudan, care trăia în Australia, şi-a ucis trei copii, intrând intenţionat cu maşina în care se aflau patru dintre cei şapte copii ai ei într-un lac. Femeia a fost condamnată, de un tribunal din Australia, la 26 de ani de închisoare.

În aprilie 2015, Akon Guode (37 de ani) a intrat cu maşina în care se aflau patru dintre cei şapte copii ai ei în lacul Gladman din Melbourne. Femeia a ieşit din maşină şi s-a uitat cum copiii ei se îneacă, fără a le sări în ajutor. Ea nu a schiţat niciun gest nici atunci când oamenii chemaţi la locul tragediei au făcut eforturi disperate pentru a-i salva pe copii.

În urma incidentului, au murit doi gemeni de patru ani, Hanger şi Madit, precum şi cel mai mic dintre copii, Bol, care avea doar 16 luni.

Pe acelaşi subiect

Singura care s-a salvat a fost o fetiţă, care avea atunci şase ani.

"Sunteţi vinovată de o crimă teribilă asupra unor copii inocenţi, pe care i-aţi trădat deşi aveaţi obligaţia de a-i proteja", a declarat judecătorul Lex Lasry în momentul în care a anunţat sentinţa, 26 de ani de închisoare.

În timpul procesului, avocaţii femeii au cerut instanţei să ţină cont de faptul că aceasta era o mamă cu şapte copii, care avea mari probleme financiare şi a cărei stare psihică se deteriorase după ce a suferit o pierdere masivă de sânge la naşterea ultimului copil, Bol.

De asemenea, femeia îşi pierduse primul soţ în Sudan, iar acum se simţea izolată în comunitatea sudanezilor din Melbourne, din cauza faptului că nu era căsătorită cu tatăl celor mai mici patru copii pe care îi avea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » TERIFIANT! O mamă, refugiată, şi-a ucis TREI dintre cei ŞAPTE COPII, înecându-i într-un lac. Femeia a fost condamnată la 26 de ani de închisoare (FOTO)