Antena Meniu Search
x

Teroriștii sunt cu un pas înainte

Totul se întâmplã în apropiere de aeroportul Charles de Gaulle de lângă Paris. Teoriştii cu care se pare că acum se poartă negocieri sunt în interiorul unei clădiri

Vezi și

Totul se întâmplã în apropiere de aeroportul Charles de Gaulle de lângă Paris. Teoriştii cu care se pare că acum se poartă negocieri sunt în interiorul unei clădiri

În apropiere ar fi şi mai multe şcoli. Trebuie spus că informaţiile vin fragmentat, sunt contradictorii şi se schimbă de la un minut la altul. Ceea ce ştim până acum e faptul autorităţile franceze i-au localizat de dimineaţă, i-au urmărit pe autostradă, unde au fost şi schimburi de focuri.

Teroriştii s-au oprit în cele din urmă în clădire, o tipografie se pare, din localitatea situată la nord de Paris. Acolo teroriştii ar fi luat cel puţin un ostatic.

Suspecţii sunt înarmaţi şi au cu ei inclusiv lansator de grenade. Sunt deasemenea informaţii că în acea tipografie ar fi mai mulţi răniţi pentru că a existat un schimb puternic de focuri cu agenţii francezi.

Publicaţiile Le Monde şi Le Parisien vorbesc despre doi morţi şi 20 de răniţi, însă informaţia nu a fost confirmată de poliţie. De asemenea pe internet circula o fotografie cu cei doi terorişti, o poză de tip selfie. Cel mai probabil, fotografia a fost realizată însă mai demult în Siria.

Aşadar, este o situaţie fără precedent în Franţa, unde 80.000 de poliţişti, forţe speciale şi agenţi sunt pe urmele teroriştilor.

Vă reamintim, miercuri, cei doi fraţi de origine algeriană au atacat sediul publicaţiei Charlie Hebdo din Paris unde au ucis 12 oameni cu arme automate şi apoi au fugit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Stiri externe » Teroriștii sunt cu un pas înainte