Antena Meniu Search
x

Toby Keith, legenda muzicii country, a murit la 62 de ani. Artistul lupta din 2021 cu o boală necruţătoare

Starul muzicii country Toby Keith a murit la vârsta de 62 de ani, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul său, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 12:53

Toby Keith, legenda muzicii country, a murit la 62 de ani. Artistul lupta din 2021 cu o boală necruţătoare
Toby Keith, legenda muzicii country, a murit la 62 de ani. Artistul lupta din 2021 cu o boală necruţătoare - Getty Images

Toby Keith declarase că a fost diagnosticat cu cancer la stomac, o luptă pe care a numit-o „debilitantă”. În comunicat se arată că „a dus lupta cu demnitate”. De-a lungul unei cariere de peste 30 de ani, a lansat hituri precum Who's Your Daddy și Made in America.

Artistul a fost diagnosticat cu boala în toamna lui 2021

Artistul primea tratament cu radiaţii pentru cancerul său. El spunea că este „confortabil cu orice s-ar întâmpla” cu boala lui. Originar din Oklahoma, Keith a lucrat pe câmpurile petroliere și a fost jucător semi-profesionist de fotbal american înainte de a deveni muzician în anii 1990. Single-ul său de debut Should've Been a Cowboy, lansat în 1993, a devenit un hit numărul unu.

De-a lungul anilor, a cântat la evenimentele mai multor președinți americani, inclusiv pentru George W Bush. Barack Obama și Donald Trump. Domnul Trump i-a acordat lui Keith o Medalie Națională în Arte în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Toby Keith, legenda muzicii country, a murit la 62 de ani. Artistul lupta din 2021 cu o boală necruţătoare