Antena Meniu Search
x

Video „Tom and Jerry” se întorc pe ecrane. O mare premieră în SUA

Doar o zi ne mai desparte de noua aventură a lui Tom şi Jerry, celebrul duo din filmele de animaţie cu care au crescut generaţii întregi. Noua producţie va avea marea premieră mâine în Statele Unite. Pelicula nu va fi lansată însă doar în cinematografele de peste Ocean, ci va putea fi urmărită şi online.

de Redactia Observator

la 25.02.2021, 17:31

Vezi și

Noul film se concentrează pe povestea unei tinere new-yorkeze care este angajată la un hotel de lux pentru a organiza nunta secolului. Singura problemă? În hotel pare să se fi cazat recent şi Jerry. Tânăra decide atunci să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de mica rozătoare. Numai că lucrurile nu decorg conform planului...

Chloe Grace Moretz, actriţă: "În ceea ce mă priveşte, nu am avut niciodată ocazia să arăt acea latură a mea. Este un personaj cu care chiar mă asemăn. Sunt destul de teatrală şi îmi place să mă prostesc acasă". 

Rolul principal îi revine lui Chloe Grace Moretz, o fană înfocată Tom şi Jerry. Iar rolul supervizorului ei este jucat de Michael Pena. Actorul a dezvăluit că la început i-a fost teamă că pelicula nu se va ridica la nivelul filmelor originale. Pe parcurs a realizat că s-a înşelat. 

Michael Pena, actor: "M-am gândit: În regulă, vor să producă Tom şi Jerry, sper că nu o s-o dea în bară. Dar le-au păstrat integritatea. Pare a fi ca vechiul "Tom şi Jerry", unde cei doi se bat pe întreaga durată a filmului. Acest lucru mi se pare foarte tare!"

Tom şi Jerry se întorc pe marele ecran

Spre deosebire de celălalte filme, noua peliculă va fi hibridă. Concret, va avea personaje animate plasate într-o lume reală. Tim Story, regizorul filmului, îşi propune astfel să atragă două categorii de public. Cei care au crescut cu peripeţiile lui Tom şi Jerry şi cei care abia acum urmează să le descopere. 

Tim Story, regizor: "Am un băiat de 9 ani, care avea 7 atunci când am început să produc filmul. Aşa că am vrut totodată să fac un film la care să-l pot duce şi pe el să-l vadă". 

Filmul urma să aibă premiera pe 5 martie în Statele Unite. Însă data a fost devansată pentru 26 februarie. Filmul va fi lansat concomitent şi online, pe o platformă de streaming. Totul în contextul în care, din cauza pandemiei, multe cinematografe sunt în continuare închise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » „Tom and Jerry” se întorc pe ecrane. O mare premieră în SUA