Antena Meniu Search
x

Tom Cruise a făcut anunţul! Vestea pe care o aşteptau toţi fanii celebrului film Top Gun

Actorul american Tom Cruise a confirmat că proiectul cinematografic ”Top Gun 2” se află în pregătire la Hollywood şi a dezvăluit că filmările pentru această peliculă vor debuta cel mai probabil în anul 2018, informează contactmusic.com.

Actorul american Tom Cruise a confirmat că proiectul cinematografic ”Top Gun 2” se află în pregătire la Hollywood şi a dezvăluit că filmările pentru această peliculă vor debuta cel mai probabil în anul 2018, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian, în vârstă de 54 de ani, a interpretat rolul Pete ”Maverick” Mitchell în filmul ”Top Gun” din 1986. La peste 30 de ani după lansarea peliculei originale, el a confirmat că o continuare a acesteia se află în pregătire şi va fi turnată anul viitor.

Întrebat de jurnaliştii din emisiunea TV australiană ”Sunrise” dacă zvonurile pe această temă sunt adevărate, Tom Cruise a spus: ”Da, este adevărat. Ştiţi ceva? Vă voi spune chiar mai mult de atât. Filmările vor începe cel mai probabil anul viitor. Sunteţi primii oameni cărora le fac această dezvăluire. Voi m-aţi întrebat, iar eu vă spun ceea ce urmează să se întâmple”.

Zvonurile despre o continuare a acelui film-cult circulă în presa internaţională încă din 2008, după ce mai mulţi producători de la Hollywood au încercat să revitalizeze proiectul. 

”Ideea este aceasta: Maverick este instructor de zbor la şcoala Top Gun - şi de această dată el este acela care trebuie să facă faţă unei femei-pilot extrem de arogante”, a dezvăluit în acea vreme o sursă.

Nu se ştie deocamdată dacă această idee va sta la baza noului scenariu, întrucât au trecut aproape 10 ani de când zvonul a fost publicat în presă. 

Filmul ”Top Gun” a fost regizat de Tony Scott - care a murit în 2012 - şi i-a mai avut în distribuţie pe actorii Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards şi Tom Skerritt.

Tom Cruise a interpretat rolul unui tânăr pilot de avion, arogant, care se îndrăgosteşte de instructorul de zbor Charlie Blackwood, interpretată de Kelly McGillis. 

Nu se ştie deocamdată dacă ceilalţi actori din distribuţia filmului original vor reveni în această continuare.

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tom Cruise a făcut anunţul! Vestea pe care o aşteptau toţi fanii celebrului film Top Gun