Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Topul celor mai iresponsabili parinti

Un rus poate candida cu succes la "Cel Mai Rau Parinte al Anului". Asta pentru ca barbatul si-a lasat fiica sa conduca bolidul familiei. Si nu doar ca a filmat intreaga scena si a postat-o pe Internet, dar chiar o incuraja fetita sa apese cat mai tare pedala de acceleratie.

de Redactia Observator

la 28.02.2013 , 22:08

La cum conduc unii rusi, cu greu ne-ar mai putea surprinde ceva. Dar, incapatanati fiind, au tinut sa ne demonstreze ca mai au multe de spus. Un clip care a facut inconjurul planetei arata o pustoaica de opt ani conducand un bolid. Asta in timp ce tatal ei nu doar ca o filmeaza, dar o si incurajeaza sa apese si mai tare pe acceleratie. Asta desi in imagini se vede ca masina fuge deja cu 100 de kilometri pe ora.

Dar cum maretul internet este intotdeauna plin de surprize, dupa sapaturi aprige am descoperit parinti si copii mult mai iresponsabili decat cei doi rusi. De exemplu, o fetita din India care conduce o motocicleta de viteza, pe o autostrada, de una singura. La doar patru ani. E drept, tatal ei e pe locul din spate, dar fie nu-i pasa ca fiica lui conduce mai nebuneste decat un Hell's Angel sau pur si simplu e inghetat de frica.

Vezi și

Ce poate fi mai inspaimantator decat un copil la volan sau la ghidon? Unul la volanul unui TIR. O alta fetita de opt ani merge nestingherita prin oras in timp ce unul dintre parinti o filmeaza. Iar mai apoi, foarte mandru de isprava odraslei si de nivelul propriu de inteligenta, o posteaza pe YouTube.

Daca niciunul dintre cazurile de mai devreme nu v-a dat pe spate, acesta cu siguranta va va determina sa va cruciti. Un pusti de 13 ani din China a tinut mortis sa le demonstreze parintilor ca poate pilota un avion. Singurele probleme ar fi ca tanarul aviator cu siguranta nu avea brevet, iar avionul, oricat de robust ar fi fost, era facut in curtea tatalui sau. Din fericire, copilul a decolat si a aterizat fara probleme sau fara sa sperie un sat intreg.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Topul celor mai iresponsabili parinti