Antena Meniu Search
x

O tornadă violentă a făcut ravagii într-un oraș din Rusia. Vijelia a răsturnat TIR-uri și a pus la pământ zeci de copaci (Video)

O tornadă violentă a facut ravagii în Belgorod, Rusia. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite, însă pagubele provocate de furtună sunt foarte mari.

Tornadă în Belgorod, la granița Rusiei cu Ucraina
O tornadă violentă a făcut ravagii într-un oraș din Rusia. Vijelia a răsturnat TIR-uri și pus la pământ zeci de copaci - captura video YouTube
  • Localnicii au filmat vijelia și au postat imaginile pe rețelele de socializare.
  • Furtuna a făcut prăpăd în câteva minute.

Ieri, locuitorii din Belgorod, un oraș aflat la granița cu Ucraina, au privit îngroziți și neputincioși cum o tornadă spulberă tot în cale.

În doar câteva minute, vijelia a pus la pământ copaci, a răsturnat TIR-uri și autoturisme și a luat pe sus zeci de acoperișuri.

Înspăimântați, mulți au filmat fenomenul și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tornadă violentă a făcut ravagii într-un oraș din Rusia. Vijelia a răsturnat TIR-uri și a pus la pământ zeci de copaci (Video)