Antena Meniu Search
x

Trădat de microfon

Deznodământ demn de filmele poliţiste în Statele Unite. Un miliardar septagenar bănuit pentru mai multe crime comise în ultimele 3 decenii a fost arestat

Vezi și

Deznodământ demn de filmele poliţiste în Statele Unite. Un miliardar septagenar bănuit pentru mai multe crime comise în ultimele 3 decenii a fost arestat

"Ce naiba am făcut?! I-am ucis pe toţi. Bineînţeles!". Sunt cuvintele pe care milionarul Robert Durst le spune ca pentru sine, fără să ştie că microfonul pe care îl poartă este pornit. Magnatul tocmai încheiase o filmare pentru un documentar despre o serie de crime în care a fost suspectul principal. Iar la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii l-au arestat.

Milionarul a intrat în vizorul Poliţiei în 1982. Atunci, soţia lui a dispărut fără urmă. Nici până azi nu a fost găsită. Anchetatorii au bănuit că Robert Durst şi-a omorât nevasta, dar nu au avut suficiente dovezi. Aproape 20 de ani mai târziu, milionarul şi-a ucis un vecin. A recunoscut crima, dar a spus că totul a fost în legitimă apărare. Instanţa i-a dat câştig de cauză.

În 2000, Durst a fost principalul suspect pentru moartea lui Susan Berman, o prietenă apropiată şi autoare de romane poliţişte.  Femeia a fost împuşcată în dormitorul ei, iar poliţiştii au aflat de moartea ei dintr-o scrisoare anonimă. Greşelile de ortografie i-au îndreptat spre miliardar.

Durst nici măcar nu a ajuns pe banca acuzaţilor, iar uciderea lui Susan Berman a rămas un caz nerezolvat. Nu pentru multă vreme, cred anchetatorii. Arestarea de zilele trecute are legătură tocmai cu uciderea scriitoarei. Anchetatorii invocă dovezi apărute pe parcursul ultimului an. Nu s-au referit direct la controversata înregistrare din pauza de la filmări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trădat de microfon