Antena Meniu Search
x

Sfidare la adresa poliției. 20 de bărbați mascați au tăiat în Franța cu polizorul un stâlp pentru a distruge camerele de supraveghere. VIDEO

Scene revoltătoare în Franţa. Mai multe persoane, cel mai probabil traficanţi de droguri, au fost filmate cum taie un stâlp din metal cu un polizor pentru a distruge camerele de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 15:31

Vezi și

Două camere de supraveghere au fost distruse de aproximativ douăzeci de persoane mascate duminică seară în oraşul Oyonnax, din estul Franţei. Scena a fost filmată iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de un sindicat al poliţiei. 

Traficanţii de droguri sfidează practic autoritățile. Sunt tot mai multe voci care critică neputinţa poliţiei mai ales că sunt ghetouri în suburbiile franceze unde aceste grupări fac legea iar poliția nu intră decât la intervenții majore și cu ajutor militar. 

Scenele din orașul Oyonnax parcă sunt desprinse din filmele de acțiune. Intersecția a fost blocată de 20 de bărbați mascați. Unul dintre ei a tăiat stâlpul pe care se afla camera de supraveghere, apoi când a fost pus la pământ, camera a fost distrusă cu picioarele. Când a sosit poliția, nu mai era nimeni în zonă.

În seara respectivă, mai multe camere de supraveghere au fost distruse. "O cameră de supraveghere video proaspăt instalată și imediat distrusă!" a scris sindicatul Alianța Poliției Naționale.

Recent, în Bron, Lyon, poliția a surprins șase persoane care s-au folosit de o scară, apoi au tăiat vârful stâlpului pe care era instalat un sistem de supraveghere video. Unul dintre ei a fost arestat.  În Montbéliard, în urmă cu un an, mai mulți indivizi au furat un utilaj de construcție pentru a distruge un sistem de supraveghere video, montat pe un stâlp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Sfidare la adresa poliției. 20 de bărbați mascați au tăiat în Franța cu polizorul un stâlp pentru a distruge camerele de supraveghere. VIDEO