Antena Meniu Search
x

Tragedia aviatică în Brazilia. 14 persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit în nordul statului Amazonas

Paisprezece persoane au murit, sâmbătă, după ce un avion s-a prăbuşit în nordul statului Amazonas, din Brazilia, a declarat guvernatorul Wilson Lima, citat de Reuters. Accidentul a avut loc în provincia Barcelos, la aproximativ 400 km de capitala statului, Manaus, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 07:25

"Regret profund moartea celor 12 pasageri şi a celor doi membri ai echipajului care au fost victimele accidentului aviatic de sâmbătă din Barcelos", a declarat Wilson Lima, guvernatorul statului Amazonas pe Twitter. "Echipele noastre au lucrat încă de la început pentru a oferi sprijinul necesar. Condoleanţe şi rugăciunile mele se îndreaptă către familiile şi prietenii lor."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Compania aeriană Aerotaxi din Manaus a confirmat că a avut loc un accident şi că investighează, dar nu a oferit alte detalii. "Contăm pe respectul pentru intimitatea celor implicaţi în aceste momente dificile şi vom fi disponibili pentru a oferi toate informaţiile şi actualizările necesare pe măsură ce ancheta avansează", se arată în declaraţia companiei.

Unele instituţii media braziliene au relatat că printre cei decedaţi se află cetăţeni americani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Tragedia aviatică în Brazilia. 14 persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit în nordul statului Amazonas