Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tragedie greu de explicat, după ce un băiețel umilit de colegi a fost găsit spânzurat în toaleta școlii, în Anglia. Părinții sunt devastați

Tragedie greu de explicat pentru familia unui băiețel de de 14 ani din Anglia, găsit spânzurat în toaleta școlii. Bradley John se refugia adesea în toaletă să scape de colegii care îl agresau neîncetat. La fel s-a întâmplat și în ziua fatidică, însă acum un medic legist a concluzionat că moartea băiatului a venit ca urmare a unei ”nefericiri”.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 22:18

Bradley John, din Ammanford, a fost găsit de sora sa într-o cabină din toaleta școlii catolice St John Lloyd din Llanelli, în septembrie 2018. Fata a dat alarma și un profesor și asistenta școlii au încercat să salveze viața lui Bradley cu ajutorul unui defibrilator, dar elevul a fost declarat mort la spital, câteva ore mai târziu.

Băiatul de 14 ani era terorizat de colegii de școală

Familia lui Bradley susține că bullying-ul la care era supus băiatul i-a afectat grav starea mentală și a contribuit la moartea sa. Sora lui Bradley a spus în instanță că adolescentul a fost supus unor agresiuni oribile și batjocurilor zilnice, scrie Daily Mail.

Ea a adăugat că băiatul fugea des la toaletă, în ”locul lui sigur”, de unde își suna tatăl să meargă să îl ia de la școală.

Pe acelaşi subiect

O anchetă la Primăria Llanelli a concluzionat recent că dovezile au scos la iveală că Bradley nu avea „nicio intenție de a-și pune capăt vieții în acel moment, ori în vreun moment din trecut”..  

Copilul s-ar fi spânzurat din greșeală

Paul Bennett, medic legist, a înregistrat drept cauză a decesului spânzurarea printr-un eveniment nefericit.  

Domnul Bennett a spus că a analizat filmările camerelor de supraveghere din școală în ziua în care a murit Bradley, iar în imagini copilul apare „fericit, entuziast și conștiincios” la ultima sa oră.

"Nu au existat semne de comportament depresiv sau limbaj corporal care să fie în concordanță cu o stare de spirit scăzută. Niciunul dintre cei trei membri ai personalului [în ora finală a lui Bradley] nu a simțit că Bradley ar avea o problemă, nici că ar fi existat vreun declanșator pentru ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus el.

Însă familia lui Bradley susține că ultimele imagini cu băiatul mergând spre toaletă îl arată „cu capul plecat și cu mânecile peste mâini”, exact așa cum se comporta de obicei când era supărat.

Imagini cu ultimele clipe ale băiețelului

Elevul avea ADHD pentru care lua medicamente eliberate pe bază de rețetă. Anchetatorii au stablit că nu există dovezi că nu și-ar fi luat medicamentele în ziua în care a murit. 

„Câțiva membri ai familiei cred că limbajul corpului lui Bradley s-a schimbat la ieșirea din clasă. Se spune că avea capul în jos și mânecile trase peste mâini. Este extrem de dificil să obții o imagine clară a limbajului său corporal, dar se confirmă că băiatul pare mai puțin animat decât cum fusese atunci când a ajuns la școală", a mai spus medicul legist. 

Legistul a spus că dovezile medicale au arătat că Bradley era „vulnerabil din punct de vedere psihologic și emoțional” din cauza ADHD-ului de care suferea și a altor experiențe din viața sa, inclusiv un accident rutier, relația sa cu mama sa și agresiunea, dar, în ciuda acestor probleme, „nu a arătat niciun semn că ar fi fost deprimat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tragedie greu de explicat, după ce un băiețel umilit de colegi a fost găsit spânzurat în toaleta școlii, în Anglia. Părinții sunt devastați