Antena Meniu Search
x

Video Băiat snopit în bătaie și sfătuit să se roage, de un adolescent de 15 ani: ”Acum te pui în genunchi şi iar faci Tatăl nostru care eşti în ceruri”

Scene de o violenţă rară în care sunt implicaţi adolescenţi şochează din nou. Un băiat a fost bătut şi umilit de un altul, într-un parc din Capitală. În tot acest timp, l-a obligat să îngenuncheze şi să spună Tatăl Nostru. În Bihor, un alt caz după acelaşi tipar. Un băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost rupt în bătaie de un coleg de clasă. Atenţie, imaginile au un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 08:40

Vezi și

”Te rog, lasă-mă! Ajutor, te rog! Te rog, lasă-mă!”. Agresorul, un adolescent de 15 ani, continuă să îl lovească fără milă. Nu se opreşte nici când victima chircită de durere cere îndurare. Ce urmează frizează absurdul. Bătăuşul îi ordonă celui snopit în bătaie să spună Tatăl Nostru.

Scenele de groază, filmate într-un parc din București

Bătăuș: ”Acum te pui în genunchi şi iar faci Tatăl nostru care eşti în ceruri. Hai, mai repede!”

În tot acest timp, agresorul îl pălmuieşte pe băiatul care continuă să se roage, îngrozit de ceea ce i se întâmplă. Scenele au fost filmate acum două zile într-un parc din sectorul 6 al Capitalei chiar de un prieten al agresorului. Au ajuns apoi în online şi aşa a şi reuşit poliţia să-l identifice. 

Pe acelaşi subiect

Elev traumatizat de colegi, în Bihor

La celălalt capăt al ţării, în Bihor, o poveste parcă trasă la indigo. Băiatul de 13 ani este snopit în bătaie de un alt coleg, cunoscut pentru firea violentă. Întreaga scenă este filmată de un altul, acelaşi, ca de obicei. Totul s-a întâmplat la doi paşi de şcoala din comuna Avram Iancu, chiar în apropierea postului de poliţie.

Unchiul victimei: ”Aici, pe aceasta banca, s-a întâmplat totul, în prezenta tuturor elevilor din clasă”.

Familia a aflat totul de pe o reţea de socializare. Copilul bătut nu a spus nimic acasă.

Victimă: ”De frica sa nu mai iau alta bataie de la ei. De la colegi”.

Îl îngrozeşte gândul că din toamnă se va întoarce în aceeaşi şcoală, alături de bătăuş.

Victimă: ”Cu frică și emoții, să nu mă mai bată”.

Mama agresorului, șocată de faptele fiului ei

La spital, s-a văzut că nu a fost vorba doar de vânătăi. Familia a angajat avocat care să le facă dreptate. Chiar şi mama agresorului e şocată. Nu-şi recunoaşte copilul în imaginile pe care le-a văzut.

Mama agresorului: ”Eu nu am crezut că baiatul face asa ceva pentru că niciodată nu am avut probleme. A fost un copil eminent care a învățat”.

Doar că acum a lăsat în urmă lovituri şi traume psihice.

Simona Trif, psiholog: ”Copiii, victime a fenomenului de bulllying, manifestă multe emoții disfunctionale cum ar fi depresie, anxietate, chiar și riscul de suicid”.

În ultima lună, imaginile cu fenomenul bullying curg pe Fii Observator, acolo unde vă invităm în continuare să ne spuneţi poveştile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Băiat snopit în bătaie și sfătuit să se roage, de un adolescent de 15 ani: ”Acum te pui în genunchi şi iar faci Tatăl nostru care eşti în ceruri”