Antena Meniu Search
x

Tragedie în Taiwan! Cel puţin 23 persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion

Un avion al companiei TransAsia Airways, din Taiwan, cu 58 de persoane la bord, s-a prăbuşit într-un râu

Un avion al companiei TransAsia Airways, din Taiwan, cu 58 de persoane la bord, s-a prăbuşit într-un râu

UPDATE 14:00 Cel puţin 23 de persoane au murit, anunţă agenţia de presă CNA, conform ElMundo.es

UPDATE 12:30 16 persoane au murit în urma accidentului, conform unui raport oficial.

UPDATE 8:20 Cel puțin nouă persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion al companiei taiwaneze TransAsia Airways.

În total, 28 de pasageri au fost salvați și duși la spitalele din apropiere din Taipei și New Taipei City.

Conform unor media locale, la bordul aparatului se aflau 53 de pasageri, între care doi copii, plus cinci membri ai echipajului.

În interiorul avionului, fuselajul căruia s-a rupt în mai multe bucăți și se vede parțial deasupra apei, mai sunt încă oameni. La locul accidentului operează mai multe echipe de salvare.

UPDATE 8:00 "Confirmăm ca avionul de linie s-a prăbuşit cu 53 de pasageri şi cinci membri ai echipajului la bord. Echipele de salvare s-au deplasat la faţa locului, reuşind să salveze 16 persoane. Două dintre acestea au murit la spital. Momentan, peste 170 de specialişti se afla în zona", a declarat ministrul transporturilor, conform The Guardian.

Dintre pasageri, 31 sunt turişti din China continentală, care cel mai probabil se întorceau acasă, întrucât multe persoane vin în Taiwan prin insulele Kinmen.

Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în acest accident. Alte surse susţin că în avion au rămas blocate mai multe persoane, ele aşteptând să fie salvate, conform BBC.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei şi se îndrepta către aeroportul din Kinmen, în largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat Agenţia de ştiri taiwaneză Central News Agency (CNA).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aeronava s-a prăbuşit după ce a lovit un viaduct.

Un post local de televiziune ETTV a difuzat o înregistrare video în care se vede că avionul este acoperit aproape în întregime de apele râului Keelung, din Taiwan.

În iulie, 48 de persoane au murit după ce un avion aparţinând TransAsia Airways s-a prăbuşit în arhipelagul Penghu din Taiwan, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Taiwan! Cel puţin 23 persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion