Antena Meniu Search
x

Tragedie într-o familie de americani: O fetiță de 3 ani a fost împușcată mortal de un băiețel de 5 ani

Tragedie fără margini într-o familie din Minnesota, Statele Unite. O fetiță de trei ani a fost împușcată mortal de un băiețel de cinci ani, în timp ce se aflau în casă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.08.2021, 10:56

Prim plan cu mainile unei fetite care ține o armă
Tragedie într-o familie de americani: O fetiță de 3 ani a fost împușcată mortal de un băiețel de 5 ani - Profimedia Images

Potrivit polițiștilor, incidentul șocant a avut loc într-o casă din Bena, Minnesota, la primele ore ale dimineții. Deocamdată nu este clară relația dintre dintre cei doi copii, ori cum a ajuns băiețelul în posesia unei arme de foc.

Copila de trei ani a fost transportată de urgență la spital de membrii familiei, pe drum fiind interceptați de o ambulanță. Din păcate, fetița nu a supraviețuit rănilor produse prin împușcare și a fost declarată moartă la Spitalul Deer River, scrie ABC News.

Polițiștii au deschis o anchetă și așteaptă rezultatul autopsiei.

Relația dintre băiat și fată nu este clară. De asemenea, nu se știe cum a prins copilul arma de foc. Nu este clar dacă vor exista acuzații penale ca urmare a incidentului fatal. Doar în acest an, 968 de copii au fost uciși prin împușcare în SUA. 

Tragedia vine la scurt timp după ce o tânără mamă din Florida a fost împușcată mortal de copilul ei de trei ani, în timpul unei ședințe pe Zoom cu colegii de la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tragedie într-o familie de americani: O fetiță de 3 ani a fost împușcată mortal de un băiețel de 5 ani