Antena Meniu Search
x

Tragedie la bordul unui avion cu 152 de persoane: bilanțul e CATASTROFAL

Comandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului

Comandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului, în Statele Unite, copilotul reuşind să aducă în siguranţă la sol aeronava în care erau 152 de persoane, informează presa americană. 

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston având la bord 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, relatează CBS News.

În cursul zborului, copilotul a transmis prin radio că este necesară aterizarea de urgenţă întrucât căpitanul aeronavei este în incapacitatea de a-şi desfăşura activitatea.

Potrivit unor surse, căpitanului i s-a făcut rău şi a murit, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat în măsuri de prim-ajutor.

Zborul American Airlines 550 a fost redirecţionat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reuşit să efectueze în siguranţă aterizarea de urgenţă.

Compania American Airlines a confirmat moartea comandantului avionului, fără a oferi informaţii suplimentare. Conform unei surse din cadrul companiei, pilotul principal a murit la manşă, "din cauze naturale".

Avionul va fi verificat şi va primi un alt echipaj, pentru a continua cursa până la Boston, destinaţia finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tragedie la bordul unui avion cu 152 de persoane: bilanțul e CATASTROFAL