Antena Meniu Search
x

Tras pe dreapta de polițiști, i-au găsit soția moartă în portbagaj și pe cei trei copii în mașină. Incident șocant în Austria

Cu cei trei copii ai săi pe bancheta din spate și soția moartă în portbagajul mașinii, un tânăr de 39 de ani circula, duminică seară, pe un drum din orașul austric Ansfelden, în districtul Linz. Oprit în trafic, în timpul unui control de rutină, bărbatul, deja căutat de poliție, a fost arestat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.07.2023, 13:13

Tras pe dreapta de polițiști, i-au găsit soția moartă în portbagaj și cei trei copii pe bancheta mașinii. Incident șocant în Austria - Profimedia / imaginie ilustrativă

Duminică seara, în jurul orei 22.00, un control de rutină al poliției rutiere din Ansfelden a scos la iveală un incident șocant. Când agenții i-au oprit mașina, primele cuvinte ale lui Florian O. au fost: "Știu că sunt căutat. Nu am permis de conducere și am un cadavru în portbagaj". Cu el în mașină se aflau și cei trei copi ai cuplului: doi băieți de 11 și 15 ani și o fetiță de 5 ani, scrie Krone.

Bărbatul de 39 de ani, care era căutat cu mandat de arestare, a coborât din mașină și le-a recunoscut imediat polițiștilor că este căutat, că nu deține permis de conducere și că în portbagaj se află trupul neînsuflețit al soției sale.

Cadavrul soției era înfășurat în cearșafuri

Luat la întrebări, Florian O. le-ar fi spus agenților că femeia de 38 de ani ar fi murit de un cancer incurabil, cu doar câteva ore înainte. Tânărul înfășurase cadavrul în cearșafuri.

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorului Ulrike Breiteneder, citat de televiziunea ORF, bărbatul intenționa să ducă trupul neînsuflețit al soției sale la spital sau la Crucea Roșie. 

Înainte de asta, însă, a vrut să-și lase copiii cu o rudă.

Bărbatul de 39 de ani a fost plasat în arest, iar procurorul din Linz a dispus autopsia cadavrului femeii, pentru stabilirea cauzei morții. Între timp, cei trei frați au fost luați în grija bunicilor paterni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tras pe dreapta de polițiști, i-au găsit soția moartă în portbagaj și pe cei trei copii în mașină. Incident șocant în Austria