Antena Meniu Search
x

Trei hoți au uitat declarația pe propria răspundere la locul jafului, în Franța

Trei hoți au uitat declarația pe propria răspundere la locul jafului, în Franța. Au fost prinși la scurt timp după ce au fugit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.04.2020, 09:17

Coronavirus în Franța
Declarație pe propria răspundere - Twitter
  • Hoții au jefuit o cramă de vinuri.
  • Pe declarație era trecută adresa exactă unde locuiesc.

Trei hoți au uitat declarația pe propria răspundere la locul jafului, în Franța. Au fost prinși la scurt timp după ce au fugit.

Trei bărbați, autorii unui furt într-un cramă de vinuri din sudul regiunii Bordeaux, au uitat la locul jafului declarația pe proprie răspundere care avea trecută pe ea adresa lor. Au fost ridicați de jandarmi de la domiciliul lor din Saint-Pierre-d'Aurillac.

Jandarmii brigăzii Langon nu au pierdut mult timp până să pună mâna pe ei. Vineri seara, trei bărbați în vârstă de 36, 41 și 45 de ani s-au prefacut că vor să cumpere vin în magazinul unei moșii viticole din Pian-sur-Garona, în apropiere de Saint-Macaire, în sudul Gironde.

În timp ce doi dintre ei au distras atenția vânzătorului, al treilea a intrat într-o cameră alăturată unde era depozitată casa de marcat, din care a furat 40 de euro. În cele din urmă surprinși de vânzător, cei trei bărbați au fugit. Însă, panicat, unul dintre ei a pierdut declarația pe propria răspundere, pe care trecuse adresa unde locuiește, scrie sudouest.fr.

Jandarmii au mers la adresa din declarație și i-a arestat pe cei trei. Ei vor fi judecați la Curtea Penală din Bordeaux.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trei hoți au uitat declarația pe propria răspundere la locul jafului, în Franța