Antena Meniu Search
x

Trei hoţi români au furat peste un milion şi jumătate de euro în Italia!

Jefuiau orice, dar aveau bun-simţ. Când plecau cu banii, nu uitau niciodată să salute în faţa camerelor de supraveghre. Trei hoţi români au speriat Italia după ce au comis aproape 50 de de jafuri în care au furat peste un milion şi jumătate de euro

Vezi și

Jefuiau orice, dar aveau. bunsimţ. Când plecau cu banii, nu uitau niciodată să salute în faţa camerelor de supraveghre. Trei hoţi români au speriat Italia după ce au comis aproape 50 de de jafuri în care au furat peste un milion şi jumătate de euro

Operaţiunea de prindere s-a numit bye-bye - la revedere, după gestul pe care îl făceau hoţii de fiecare dată. 

50 de lovituri, acelaşi mod de operare. Şi acelaşi gest de sfidare de la sfârşit. Salutul către camere. Într-un an, puţine au fost oraşele din nordul Italiei care au scăpat din radarul românilor. Hoţii "Bye-Bye", cum au fost numiţi în replică la gestul lor de salut, acţionau, mereu, în trei. În timp ce unul aştepta în maşină, al doilea spărgea geamul de la intrarea în depozit. Un al treilea se strecura, apoi, prin mica deschizătură şi, dinăuntru, deschidea uşile. Mai puţin de 4 minute dura până ajungeau înăuntru, luau toate obiectele de valoare şi dispăreau fără urmă. La peste 1 milion şi jumătate se ridică valoarea pagubei provocate în exact un an.

De fiecare dată, poliţiştii ajungeau prea târziu. Iar când verificau camerele de supraveghere din zonă, descopereau, de fiecare dată, că românii îi salutau, la plecare. Hoţii, cu vârstele de 34, 36 şi respectiv 40 de ani, locuiau în Torino, dar au dat spargeri în alte 19 localităţi din regiune. Ţinta erau depozitele firmelor de curierat.

Anchetatorii le-au luat urma după maşina cu care acţionau. Românii au fost arestaţi la Torino şi urmează să fie judecaţi în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Trei hoţi români au furat peste un milion şi jumătate de euro în Italia!