Antena Meniu Search
x

Trei morţi, într-un accident aviatic din SUA. O aeronavă uşoară s-a prăbuşit peste o casă: "Ne-am trezit cu o roată lângă pat"

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o casă din Minnesota, weekendul trecut. Toate cele trei persoane aflate la bordul aeronavei au murit, dar nimeni nu a fost rănit în locuinţa lovită, susţin oficialii americani, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 18:01

Avionul s-a prăbuşit peste casa în care se aflau doi locatari, soţ şi soţie
Avionul s-a prăbuşit peste casa în care se aflau doi locatari, soţ şi soţie - Profimedia

Accident fatal pentru trei persoane aflate la bordul unui avion uşor, care s-a prăbuşit duminică peste o locuinţă din Minnesota, Statele Unite ale Americii. Departamentul de Poliţie din Hermantown a declarat că aeronava a izbit etajul 2 al locuinţei, iar apoi s-a făcut bucăţi în curtea din spate a proprietăţii. Cei doi locatari au scăpat cu viaţă, fără să fie nici măcar răniţi, au precizat autorităţile. 

Trei victime, în avionul prăbuşit. Mărturiile locatarilor din casa distrusă

Nu la fel de norocoşi au fost, însă, cei trei oameni din avion, care au murit pe loc. Victimele au fost identificate drept Alyssa Schmidt, de 32 de ani, fratele ei, Matthew Schmidt, de 31 de ani, şi Tyler Fretland, în vârstă de 32 de ani. Acesta din urmă pilota avionul, în timp ce fraţii Schmidt zburau ca pasageri. Cauza prăbuşirii avionului rămâne neclară. Administraţia Federală de Aviaţie a fost înştiinţată cu privire la evenimentul în urma căruia mai multe zone din împrejurimi au rămas fără curent electric. La faţa locului au fost trimişi specialişti pentru a stabili circumstanţele exacte.

Locatarul Jason Hoffman a descris, într-un interviu acordat postului public de radio din Minnesota, momentul prăbuşirii aeronavei. Acesta se afla acasă, iar soţia lui plecase deja la culcare. "Nu am văzut mare lucru din cauza prafului. Am luat în grabă o lanternă de lângă pat şi primul lucru pe care l-am văzut ... Ne-am trezit cu o roată lângă pat. După, am observat că toată jumătatea din spate a casei nu mai era". Bărbatul se declară fericit că nici el, nici soţia sa nu au păţit nimic. Îşi exprimă, însă regretele pentru cele trei victime de la bordul aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trei morţi, într-un accident aviatic din SUA. O aeronavă uşoară s-a prăbuşit peste o casă: "Ne-am trezit cu o roată lângă pat"