Antena Meniu Search
x

Trei persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul, într-un mall din Israel. Suspectul, un tânăr de 19 ani din Cisiordania, a fost ucis de poliţişti

În timp ce protestele erau în plină desfăşurare, un oraş din centrul Israelului a fost zguduit de un atac cu un cuţit. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic imapct emoţional.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:27

Vezi și

Trei persoane, cu vârste între 17 şi 25 de ani, au fost grav rănite în timp ce se aflau la mall. Atacatorul, un adolescent palestinian de 19 ani, a fost ucis de poliţişti, după ce a încercat să-l atace pe unul dintre ei. Evenimentul tragic a fost descris de autorităţi ca fiind un act terorist.

"Un atac cu cuţitul a avut loc la centrul comercial Friendly din Gan Yavne", a declarat în cursul serii Zaki Heller, purtător de cuvânt al Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii. "Echipele de salvare au tratat trei persoane cu răni grave", care au fost internate în spital, a precizat el.

Poliţia a confirmat că un "terorist" a "înjunghiat trei persoane" cu "două cuţite" înainte de a fi "neutralizat" de poliţia municipală. "Suspectul ar avea 19 ani şi ar fi originar din Hebron", în Cisiordania, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, fără a confirma iniţial dacă atacatorul a fost ucis.

Suspectul a fost lichidat de poliţişti

Mai multe atacuri similare au avut loc în Israel în ultimele săptămâni, pe fondul războiului dintre mişcarea islamistă palestiniană Hamas şi armata israeliană în Fâşia Gaza.

Războiul a fost declanşat de un atac fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian la 7 octombrie, care a provocat moartea a 1.160 de persoane, în marea lor majoritate civili, potrivit unui bilanţ al AFP bazat pe date israeliene. Israelul a jurat să anihileze Hamas şi a lansat o operaţiune militară în Fâşia Gaza care a provocat moartea a 32.782 de persoane, majoritatea civili, potrivit Ministerului Sănătăţii al mişcării islamiste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul, într-un mall din Israel. Suspectul, un tânăr de 19 ani din Cisiordania, a fost ucis de poliţişti