Antena Meniu Search
x

Foto Trei pescari au fost găsiți plutind pe râul Amazon, în interiorul unui frigider, după ce vasul lor s-a scufundat

Trei pescari au fost salvaţi de pe râul Amazon, după ce vasul în care se aflau s-a răsturnat. Ei au fost reperaţi de navele care se aflau în zonă şi ajutau la transportul oxigenului pentru spitalele suport Covid. Ingenioşi, până la sosirea ajutoarelor, oamenii au reuşit să se menţină la suprafaţă cu ajutorul unui frigider pe care îl ţineau pentru depozitarea peştelui.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.02.2021, 14:30

Ei au fost reperaţi de navele care se aflau în zonă şi ajutau la transportul oxigenului pentru spitalele suport Covid
Trei pescari au fost găsiți plutind pe râul Amazon, în interiorul unui frigider, după ce vasul lor s-a scufundat - Marinha do Brasil
  • Intervenţie de salvare pe râul Amazon
  • Trei pescari s-au răsturnat cu vasul în care se aflau

Trei bărbați au fost găsiți plutind pe râul Amazon, într-un frigider, după ce barca lor s-a răsturnat. Oamenii au fost salvaţi la mijlocul săptămânii de o navă a Marinei braziliene, la nouă mile de orașul Santarém. 

Ei fuseseră în apă de aproape trei ore, după ce vasul lor de pescuit de 25 de metri s-a scufundat.  Bărbații, în vârstă de 25, 65 și 69 de ani, au reușit să rămână pe linia de plutire cu ajutorul unui frigider pe care plănuiseră să îl folosească pentru a-și păstra peștele proaspăt.

Cei trei pescari au fost salvaţi de o coincidenţă fericită

Din fericire, ei au fost reperaţi de navele care se aflau în zonă şi ajutau la transportul oxigenului la spitalele care se ocupă de pandemia de COVID-19.

Salvatorii i-au transportat pe pescari la Santarém, unde au fost tratați de către medici. S-a constatat că fiecare dintre ei se simte bine şi se află în afara oricărui pericol.

Spitalele din oraşul Manaus se confruntă cu o lipsă de oxigen pentru a trata pacienții infectați cu coronavirus, potrivit dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei pescari au fost găsiți plutind pe râul Amazon, în interiorul unui frigider, după ce vasul lor s-a scufundat