Antena Meniu Search
x

Trei poliţişti au fost ucişi, iar alţi opt au fost răniţi într-un schimb de focuri în Rusia. Autorăţile spun că a fost "o operaţiune antiteroristă"

Trei polițiști au fost uciși, iar alţi opt au fost răniţi într-un schimb de focuri cu combatanţi înarmaţi, în Inguşetia, o republică situată în Caucazul rus, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 14:39

Autorăţile spun că a fost "o operaţiune antiteroristă"
Trei poliţişti au fost ucişi, iar alţi opt au fost răniţi într-un schimb de focuri in Rusia - Capturi Twitter / NEXTA

Acest schimb de focuri a avut loc miercuri seara, în cadrul unei ”operaţiuni antiteroriste” în regiunea Malgobek, după ce un ”grup de bandiţi” care s-a baricadat într-o casă, la ţară, la Ziazikov-Iurt, a deschis focul împotriva poliţiştilor, potrivit unor surse din poliţie citate de agenţiile ruse de presă RIA Novosti şi Interfax.

Trei polițiști și-au pierdut viața

”Trei poliţişti au fost ucişi, iar alţi opt au fost răniţi şi se află în prezent la spital”, declară sursa citată de Interfax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Operaţiunea a fost lansată după ce atacatori înarmaţi au atacat, la sfârşitul lunii martie, un post al Poliţiei Rutiere situat la frontiera dintre Inguşetia şi Osetia de Nord, soldat cu rănirea a doi poliţişti, potrivit RIA Novosti.

Inguşetia, o republică în caucazul rus, se învecinează cu Cecenia, care a fost în 1990 şi la începutul anilor 2000 teatrul a două războaie între Moscova şi o rebeliune separatistă care s-a islamizat în mod treptat.

Atacurile vizând autorităţile s-au rărit, însă continuă să aibă loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Trei poliţişti au fost ucişi, iar alţi opt au fost răniţi într-un schimb de focuri în Rusia. Autorăţile spun că a fost "o operaţiune antiteroristă"