Antena Meniu Search
x

Trei poliţişti au salvat de la moarte o fetiţă de 13 luni, în timp ce arestau un român, în Spania

Trei poliţişti au salvat de la moarte o fetiţă de 13 luni, în timp ce arestau un român, în Spania. Mama copilei a trimis o scrisoare emoţionantă celor trei agenţi, cărora spune că nu poate să le mulţumească îndeajuns pentru ce au făcut.

Cei trei poliţişti şi micuţa salvată de la moarte
Trei poliţişti au salvat de la moarte o fetiţă de 13 luni, în timp ce arestau un român, în Spania - laverdad.es

Trei poliţişti au salvat de la moarte o fetiţă de 13 luni, în timp ce arestau un român, în Spania. Mama copilei a trimis o scrisoare emoţionantă celor trei agenţi, cărora spune că nu poate să le mulţumească îndeajuns pentru ce au făcut.

"În Ziua Tuturor Sfinților, un polițist pe nume Jesus (Iisus) și doi colegi de-ai lui mi-au salvat fetița de 13 luni de la moarte. Îi datorează viața și nici ea, nici eu nu le putem mulțumi suficient pentru ceea ce au făcut.", aşa începe scrisoarea femeii din Cartagena, în vârstă de 31 de ani.

Femeia, de origine spaniolă, chemase poliţia pentru că era hărţuită de fostul ei partener, un bărbat român. Jesus Sanchez, Pablo Gonzalez şi Marco Antonio Anunon, cei trei poliţişti sosiţi joi la casa femeii îl arestaseră pe român şi lua declaraţii de la femeia agresată, care o ţinea în braţe pe fiica ei de 13 luni.

Brusc, copilei i s-a făcut rău, a dat ochii peste cap şi a încetat să mai respire. Jesus Sanchez a luat-o în braţe, i-a desfăcut gura încleştată, i-a scos limba şi i-a făcut respiraţie gură la gură. Un alt coleg suna deja la Salvare. După câteva secunde de masaj cardiac, copila a început din nou să respire.

Pe acelaşi subiect

Jesus a luat-o la fugă pe scări cu copila în braţe, nu a mai aşteptat ambulanţa, a urcat în maşina poliţiei şi după trei minute au ajuns cu fetiţa la spital. Acolo medicii i-au acordat primul ajutor şi au readus-o la viaţă. "A fost o acţiune perfectă, i-au salvat viaţa, creierul nu a suferit nicio vătămare, au făcut totul aşa cum trebuie.", a spus medicii despre intervenţia poliţiştilor.

"În urmă cu o săptămână, fiica mea a primit un vaccin şi medicii ne-au spus că acesta a provocat o reacţie în lanţ, cu febră, ceea ce i-ar fi putut aduce moartea.", a declarat mama micuţei. Ea s-a dus la comisariat să-i caute pe salvatorii fiicei ei.

"Mulţumită acestor trei eroi astăzi mă pot bucura de fiica mea, iar ea e în viaţă, sănătoasă, şi-şi poate trăi copilăria.", e finalul scrisorii emoţionante scrisă de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » Trei poliţişti au salvat de la moarte o fetiţă de 13 luni, în timp ce arestau un român, în Spania