Antena Meniu Search
x

Trei surori rusoaice, acuzate că şi-au ucis tatăl care le-a ţinut în sclavie. Cea mai mică, de 17 ani, l-a înjunghiat de 35 de ori

Trei surori rusoaice, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani sunt acuzate că şi-au ucis tatăl, după ce acesta le-a ţinut în sclavie.

Trei surori de 17, 18 şi 19 ani şi-au ucis tatăl cu 40 de lovituri de cuţit - dailymail.co.uk

Trei surori rusoaice, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani sunt acuzate că şi-au ucis tatăl, după ce acesta le-a ţinut în sclavie. Adolescentele au recunoscut crima şi sunt acum arestate de poliţia de la Moscova.

Bărbatul de 57 de ani a găsit mort, în urmă cu o săptămână, pe casa scării unui bloc de apartamente. Avea nu mai puţin de 40 de lovituri de cuţit pe tot corpul.

Cele trei surori, cu vârste de 17, 18 şi 19 ani şi-au recunoscut fapta şi se apără spunând că tatăl lor le-a interzis să mai meargă la studii şi le ţinea în captivitate ameninţându-le cu arma. 

Potrivit informaţiilor de până acum, anchetatorii au ajuns la concluzia că Maria, adolescenta de 17 ani şi-a înjunghiat tatăl de 35 de ori, în timp ce surorile ei, Angelina, în vârstă de 18 ani şi Kristina de 19 ani i-au zdrobit capul cu un ciocan.

Tinerele vor rămână în arestul poliţiei până la data de 28 septembrie, până când se vor prezenta în faţa unui judecător. 

Anchetatorii mai spun că nu este clar dacă fetele au fost şi violate, însă urmează investigaţii de specialitate pentru a se stabili acest aspect.

Dacă vor fi găsite vinovate, cele trei surori care şi-au ucis tatăl nu riscă închisoarea pe viaţă, ci cel mult până al 10 ani.

Sursă: bbc.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trei surori rusoaice, acuzate că şi-au ucis tatăl care le-a ţinut în sclavie. Cea mai mică, de 17 ani, l-a înjunghiat de 35 de ori