Antena Meniu Search
x

Trenduri în machiaj pentru 2020. Trucuri dezvăluite de profesionişti

Moda se schimbă, iar acest lucru este valabil şi în cazul machiajului. Noile tendinţe au fost deja adoptate peste Ocean, iar una dintre ele va fi pe gusul multor femei. Anul acesta, nu se mai poartă sprâncenele bine-conturate, a căror realizare dura minute în şir.

de Redactia Observator

la 20.01.2020, 17:17

Vezi și

Moda se schimbă, iar acest lucru este valabil şi în cazul machiajului. Noile tendinţe au fost deja adoptate peste Ocean, iar una dintre ele va fi pe gusul multor femei. Anul acesta, nu se mai poartă sprâncenele bine-conturate, a căror realizare dura minute în şir. În rest, makeup artiştii mizează pe strălucire. Dar şi pe nişte trucuri de machiaj cu efect neaşteptat.

În 2020, specialiştii în makeup ne sfătuiesc să ieşim din zona de confort. Practic, cu cât mai îndrăzneţ, cu atât mai "actual" şi apreciat va fi machiajul. Negrul este deja de domeniul trecutului spun experţii.

Verde, albastru, culorile neon. limitele sunt date acum doar de propria imaginaţie şi de trăsăturile fiecăreia. Pentru doamnele care preferă, însă, machiajul discret, trendul de urmat este. machiajul cu efect de oglindă.

Două produse sunt de nelipsit pentru iubitoarele acestui stil de machiaj. Iluminatorul şi rujul sidefat. Cum, însă, tenul trebuie să aibă strălucire, este esenţială o rutină riguroasă de îngrijire.

Mai ales că rujul roşu rămâne în trend şi anul acesta, iar aplicat pe nişte buze crăpate îşi pierde orice farmec. Însă, indiferent de nuanţă, combinat cu o dungă îndrăzneaţă de tuş vă va asigura succesul seara sau ziua.

Cât despre sprâncene, acestea nu vor mai fi conturate ca după un şablon. Vor fi tunse, pieptănate în sus şi fixate cu un gel special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Trenduri în machiaj pentru 2020. Trucuri dezvăluite de profesionişti