Antena Meniu Search
x

TRUC SENZAȚIONAL. Cum să DEZGHEȚI parbrizul mașinii în câteva secunde! (VIDEO)

Meteorologii tocmai au prelungit codul galben de vreme geroasă în toată ţara, temperaturile urmând să coboare și la -25 de grade. În acest context, e bine de știut o metodă extrem de simplă, accesibilă tuturor, de dezgheţare a parbrizului mașinii când e frig de crapă pietrele!

Meteorologii tocmai au prelungit codul galben de vreme geroasă în toată ţara, temperaturile urmând să coboare și la -25 de grade. În acest context, e bine de știut o metodă extrem de simplă, accesibilă tuturor, de dezgheţare a parbrizului mașinii când e frig de crapă pietrele!

Un videoclip postat pe site-ul publicaţiei americane Huffington Post dezvăluie soluţia care te poate scuti de un efort în plus!

În filmuleț, meteorologul Ken Weathers face un amestec de alcool şi apă, pe care îl pune apoi într-un pulverizator. Aplicat pe parbrizul îngheţat, acesta înlătură rapid gheaţa.

Priviți mai jos trucul lui Ken:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » TRUC SENZAȚIONAL. Cum să DEZGHEȚI parbrizul mașinii în câteva secunde! (VIDEO)