Antena Meniu Search
x

TULBURĂTOR! Cea mai grasă fetiţă din lume. Într-o săptămână a mâncat 14 kg de orez şi 8 de cartofi

La doar 9 ani, Suman Khatun are un metru înălţime şi peste 100 de kilograme. Fată trăieşte o adevărată dramă.

 La doar 9 ani, Suman Khatun are un metru înălţime şi peste 100 de kilograme. Fată trăieşte o adevărată dramă. Fata locuieşte în Bengalul de Vest, India. În doar o săptămână ea mănâncă 14 kilograme de orez, 8 kilograme de cartofi, 8 kilograme de peşte şi 180 de banane.

Micuţa cântăreşte de cinci ori mai mult ca un copil normal de vârsta ei, iar în imagini se poate observa cât de mare este Suman pe lângă colegii de clasă. “Toţi prietenii mei sunt slabi, dar eu sunt grasă. Am probleme să stau în picioare, să stau pe scaun, la dormit, nu mă pot juca şi nu pot alerga cu prietenii”, a declarat Suman Khatun.

Părinţii micuţei au declarat că nu se pot lupta cu pofta de mâncare pe care o are fiica lor. "Sunt foarte îngrijorată ce va fi cu ea în viitor", spune mama, Beli Bibi. Medicii au diagnosticat-o pe fată cu hipertiroidism. Sfatul acestora pentru părinţi este să reducă porţiile. În caz contrar s-ar putea îmbolnăvi de diabet sau de inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » TULBURĂTOR! Cea mai grasă fetiţă din lume. Într-o săptămână a mâncat 14 kg de orez şi 8 de cartofi