Antena Meniu Search
x

Vacanta de vis in Lituania, pe litoralul Marii Baltice

La Palanga, in Lituania, este o plaja cu 18 kilometri de nisip fin, lata de 300 metri si cu dune de nisip din loc in loc numai bun pentru sand surf.

Vezi și

Daca sunteti o persoana pasinoata de istorie si legenda, Palanga are o istorie de peste 5.000 de ani, iar legendele nu lipsesc. Data fiind asezarea, gastronomia din zona este fie o combinatie intre mancarea gemana, scandinava si lituaninana, ori, evident, fiecare bucatarie in parte.

Palanga este pentru Lituania si pentru zona respectiva la fel cum este Mamaia pentru tinerii nostrii, deci de distractie nu va duce lipsa nici cel mai pretentios.

Daca sunteti usor nostalgic dupa rusa pe care o invatati la scoala, la Palanga vin multi rusi si una peste alta veti auzi aici mai multa gemrna sau alta limba nordica, decat engleza, cu toate ca limbajul comun la magazin este tot engleza.

Daca ati pleca acolo chiar maine, avionul ar fi foarte scump, aproape 600 de euro de persoana, iar cazarea variaza foarte mult in functie de stele, adica la pensiune, cinci nopti costa 1.500 lei in camera dubla, in timp ce la hotel cazarea nu e mai putin de 2.500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Vacanta de vis in Lituania, pe litoralul Marii Baltice