Antena Meniu Search
x

Turul lumii la 77 de ani

Ea are 77 de ani. El, peste 80. Împreună au pornit într-o călătorie în jurul lumii, cu speranţa că se vor întoarce sănătoşi acasă, peste vreo 2 ani.

Vezi și

 Ea are 77 de ani. El, peste 80. Împreună au pornit într-o călătorie în jurul lumii, cu speranţa că se vor întoarce sănătoşi acasă, peste vreo 2 ani. Vorbim despre o pensionară din Berlin şi despre fidelul ei autoturism. Femeia, de profesie mecanic, şi-a dorit toată viaţa să aibă parte de o astfel de aventură şi spune că acum e momentul potrivit.

Sute de persoane au mers să îşi ia la revedere de la Heidi Hetzer în ziua plecării. Toată numai zâmbet, femeia i-a salutat pe admiratori şi s-a lăsat purtată pe braţe. Nici măcar ei nu i-a venit să creadă câtă lume vrea să îi ureze succes în marea aventură.

Pregătirile au durat luni bune. Femeia de 77 de ani şi-a golit apartamentul, a făcut ordine în acte, le-a lăsat instrucţiuni copiilor şi nepoţilor. Şi, mai ales, s-a asigurat că autoturismul american este pregătit de drum.

Are cale lungă de străbătut. Şi câteva puncte pe care aşteaptă cu nerăbdare să le atingă. 56 de ţări sunt pe traseul gândit de Heidi. Un traseu pe care femeia speră să îl încheie în 2 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Turul lumii la 77 de ani