Antena Meniu Search
x

UPDATE: VIDEO! Atac ARMAT al separatiştilor asupra aeroportului din Doneţk

UPDATE: Primarul oraşului Doneţk i-a sfătuit pe locuitori să nu iasă din casă.

UPDATE: Primarul oraşului Doneţk i-a sfătuit pe locuitori să nu iasă din casă, după declanşarea unor lupte între trupele ucrainene şi separatişti proruşi soldate cu "victime în rândul civililor".

"Supravegheaţi-vă copiii. Încercaţi să ieşiţi din casă doar pentru situaţii de urgenţă", a declarat primarul Oleksandr Lukiancenko, citat într-un comunicat publicat pe site-ul primăriei.

"Evitaţi să vă deplasaţi în zona aeroportului şi, dacă este posibil, în cea a gării feroviare", a continuat el.

Aeroportul din Doneţk, în estul Ucrainei, a fost închis după un atac al separatiştilor proruşi! O explozie şi tiruri sporadice s-au auzit în apropiere.

O explozie şi tiruri sporadice s-au auzit în apropiere de aeroportul din Doneţk, în estul Ucrainei, care a trecut luni dimineaţa sub controlul insurgenţilor proruşi, a constatat un jurnalist AFP.

Fum negru s-a ridicat deasupra zonei aeroportului şi se putea auzi zgomotul produs de avioane de luptă. Toate zborurile au fost anulate luni dimineaţa.

"Mai multe persoane înarmate se află în faţa aeroportului şi altele sunt în interior", a declarat Dmitro Kossinov, purtătorul de cuvânt al aeroportului. Cu puţin înainte de ora locală 10.00, trei camioane la bordul cărora se aflau persoane înarmate, purtând uniforme militare, iar unele panglica negru-portocalie a Sfântului Gheorghe, au ajuns la aeroport, conform Deschide.md.

Separatişti proruşi au anunţat de duminică faptul că nu vor recunoaşte puterea lui Petro Poroşenko şi că vor să continue lupta pentru independenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » UPDATE: VIDEO! Atac ARMAT al separatiştilor asupra aeroportului din Doneţk