Antena Meniu Search
x

Video Ucraineni filmați cum fug cu tancul pe care l-au furat de la ruși, în Harkov: "Am făcut-o! La naiba cu tancul"

Ucrainenii luptă cu inamicii prin toate mijloacele și fac tot ce pot ca să-și salveze țara de invazia rusă. Miercuri, în a șaptea zi de război, localnicii din regiunea Harkov, bombardată masiv în ultimele 24 de ore, au furat un tanc al invadatorilor. Fuga cu tancul capturat a fost filmată, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.03.2022, 11:22

Vezi și

"Deci, am făcut-o! La naiba cu tancul! Primul tanc furat", strigă bucuroși localniciiii, în timp ce fug cu tancul pe câmpul din regiunea Harkov.

"Tancul va sluji de acum Ucraina!", promit neînfricații ucraineni.

"Sunteți cei mai buni!!", "Băieți frumoși!! Bravo!! Poporul nostru nu poate fi învins! Suntem ucraineni!! Glorie Ucrainei!!!", "Bravo!", "Felicitări!!", "Slavă Ucrainei!", "Ce bucurie au în ochi!", "Slavă eroilor!", sunt doar câteva din sutele de comentarii de pe rețelele de socializare.

Un episod asemănător a avut loc și în noaptea de 27 februarie, când mai mulţi romi ar fi sărit în ajutorul trupelor de apărare ucrainene şi au capturat un tanc al invadatorilor ruşi.

Pe acelaşi subiect

Poporul ucrainean, felicitat pentru eroism

Ministrul ucrainean al Apărării a felicitat, joi, poporul şi armata pentru eroismul şi patriotismul de care au dat dovadă în cele 7 zile de când Rusia a invadat Ucraina. Oleksii Reznikov a făcut apel la "rezistenţă totală" împotriva armatei ruse. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dragi ucraineni, nu m-am gândit câte ore va dura acest război. S-au dovedit a fi 168, până acum. 168 de ore. De o săptămână întreagă, Ucraina dă bătăi de cap ocupanţilor ruşi. Nimeni. Fiţi conştienţi de asta. Nimeni. Nici în Rusia, nici în Occident, nu a crezut că vom rezista o săptămână. Nimeni. Singurii care au crezut suntem noi şi voi. Două treimi dintre ucraineni, până pe 24 februarie, erau siguri că în cazul unei invazii la scară largă a Rusiei, vom rezista. Astăzi, aproape 90% din populaţie cred acest lucru. Acesta este rezultatul eroismului apărătorilor noştri. Acesta este rezultatul acţiunilor care dau dovată de profesionalism ale armatei noastre. Medicii noştri, salvatorii, serviciile de utilitate publică, lucrătorii feroviari, jurnaliştii, nu au cedat. Ţara nu s-a oprit şi luptă. Aş vrea să menţionez în special şefii administraţiei militar-civile şi primarii care sunt astăzi în prim-plan. Cernigău, Sumî, Konotop, Harkov, Mariupol, Herson, Nikolaiev. Armata noastră a distrus deja mii de invadatori. Şi atât de mult echipament militar, încât să ajungă armatelor mai multor ţări. Capacităţile forţelor noastre armate cresc, ajutoarele vin... Experţii noştri în apărarea aeriană au devenit deja legende. Paraşutişti, infanterie, artilerie - toţi dovedesc că ucrainenii sunt cei mai buni. Ieri, am făcut apel la cetăţeni pentru a dovedi rezistenţă totală. Comunicarea inamicilor trebuie distrusă. Ocupatnții ruşi au început să comită crime împotriva umanităţii. Trag în spitale, ucid femei şi copii. Nu mai este armată - sunt doar laşi ordinari şi terorişti. Mai sunt multe provocări înainte. Va curge sânge, lacrimi, durere, dar acum, mai mult ca niciodată, avem toate motivele să fim încrezători. Vom învinge cu siguranţă. Glorie Ucrainei!", a scris pe Facebook ministrul Apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ucraineni filmați cum fug cu tancul pe care l-au furat de la ruși, în Harkov: "Am făcut-o! La naiba cu tancul"