Antena Meniu Search
x

Trei explozii au lovit autocarul Borussiei Dortmund, înaintea meciului cu Monaco din Liga Campionilor. Un jucător a fost rănit

O explozie a avut loc cu puţin timp în urmă, în preajma autocarului Borussiei Dortmund! Potrivit primelor informaţii, e vorba de un dispozitiv montat pe şosea! Deflagraţia a făcut ţăndări geamurile autorcarului, iar un jucător a fost rănit.

Update: Jucătorul Marc Batra a fost operat, în urma rănirii în exploziile care au vizat autocarul echipei sale, Borusia Dortmund. Fifa și UEFA au condamnat deflagrațiile.

Polițiștii trimiși la locul exploziilor au intrat în alertă și din cauza unui dispozitiv suspect. S-a dovedit ulterior însă că nu e o altă bombă.

Update ora 23.30: Agenția germană de presă DPA citează surse apropiate responsabililor în probleme de securitate care spun că, deocamdată, nu sunt indicii că ar fi fost un atac terorist.

Polițiștii germani spun însă că dispozitivele explozive care au sărit în aer reprezentau un real pericol.

Update ora 22:00 - Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.

Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul aflat la zece kilometri distanţă şi în scurt timp, "trei încărcături explozive au fost detonate", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, Gunnar Wortmann.

Geamurile autocarului au fost sparte şi o persoană din interior a fost rănită uşor, a adăugat el, fără a da alte detalii.

Update ora 21:50 - Suporterii prezenţi pe stadion au fost anunţaţi despre incidentul produs înainte de partidă şi şi-au manifestat suportul faţă de jucătorii echipe germane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update ora 21:45 - Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, care trebuia să aibă loc în această seară, de la ora 21.45, în sferturile de finală aleLigii Campionilor, a fost amânat, urmând să se dispute miercuri, de la ora 19.45.

Borussia a anunţat că jucătorii sunt în siguranţă.

Update ora 21:40 - Presa germană anunţă că ar fi avut loc trei explozii.

O explozie a avut loc cu puţin timp în urmă, în preajma autocarului Borussiei Dortmund! Potrivit primelor informaţii, e vorba de un dispozitiv montat pe şosea! Deflagraţia a făcut ţăndări geamurile autocarului, iar un jucător a fost rănit.

Marc Bartra ( Borussia Dortmund) a fost rănit și transportat de urgență la spital,

Fundașul spaniol în vârstă de 26 de ani era anunțat titular în partida care urma să se dispute de la 21:45, în sferturile Ligii Campionilor, cu Monaco;

Autorităţile investigheză acum incidentul, iar meciul ar putea fi anulat. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie sporite şi pompieri, iar Borussia a publicat pe Twitter că ceilalţi jucători sunt în afara oricărui pericol.

Publicaţia germană Bild scrie că un dispozitiv explozibil era montat pe stradă și a provocat explozia tuturor geamurilor.

Borussia Dortmund urma să o întâlnească pe Monaco, în această seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scrie gsp.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Trei explozii au lovit autocarul Borussiei Dortmund, înaintea meciului cu Monaco din Liga Campionilor. Un jucător a fost rănit