Antena Meniu Search
x

Un avion TAROM a ieșit de pe pistă, pe aeroportul din Chișinău! Toate aterizările și decolările au fost blocate

Un avion ATR al companiei româneşti Tarom, de pe cursa RO207, a ieşit de pe pistă, duminică seară, pe Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC), relatează deschide.md.

Un avion ATR al companiei româneşti Tarom, de pe cursa RO207, a ieşit de pe pistă, duminică seară, pe Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC), relatează deschide.md.

Niciunul dintre cei 39 de pasageri nu a fost rănit, însă au fost speriaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aeronava ar fi avut avarii uşoare, iar oficialii aeroportului au blocat alte aterizări sau decolări.

Avioanele care ar fi trebuit să aterizeze se învârt deasupra aeroportului sau au fost direcţionate spre Iaşi.

Într-un comunicat dat publicităţii duminică seară, compania Tarom precizează că o cursă TAROM ROT 207 Bucureşti - Chişinău, operatã cu aeronavã ATR 42, a aterizat la ora 18:12 minute pe aeroportul din Chişinău, iar în procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute, aeronava a avut nişte "deplasări anormale", echipajul făcând eforturi să redreseze aeronava, "care a ieşit uşor din pista".

"La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcaţi în siguranţă, nimeni nu a fost rănit. Aeronava va fi supusă unor verificări tehnice pe aeroportul din Chişinău", mai precizează compania în comunicatul citat.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un avion TAROM a ieșit de pe pistă, pe aeroportul din Chișinău! Toate aterizările și decolările au fost blocate