Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini cu blocul prăbușit în Miami, înainte să devină un munte de moloz. ”Cădeau bucăți de beton, apa țâșnea din țevile sparte, oamenii ieșeau la balcoane derutați de zgomot”

Un cuplu care a stat într-un hotel din apropierea Champlain Towers South a filmat blocul cu 12 etaje cu puțin timp înainte să se prăbușească, când au observat că bucăți mari de beton se desprind din clădire și apa țâșnește din țevile sparte.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2021, 15:23

Ultimele imagini cu blocul prăbușit în Miami, înainte să devină un munte de moloz
Ultimele imagini cu blocul prăbușit în Miami, înainte să devină un munte de moloz. ”Cădeau bucăți de beton și apa țâșnea din țevile sparte, oamenii ieșeau la balcoane derutați de zgomot” - captura video

Adriana Sarmiento și Roberto Castillero se aflau la piscina hotelului din apropiere, când atenția le-a fost atrasă de bucățile de beton ce cădeau din clădire iar apa țâșnea din țevile sparte.

Cuplul a privit cum locuitorii clădirii Champlain Towers South se repedeau spre balcoanele lor, derutați de sunet. Femeia a povestit pentru CNN că ea și partenerul ei s-au repezit în stradă și au început să le facă semne oamenilor să se evacueze, însă nu au putut să o înțeleagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cuplul traumatizat spune că își amintește doar flash-uri despre cele ce au urmat.

De la balcoane, oamenii nu au sesizat pericolul

„Praf, apoi sticlă, piatră și am început să alerg pentru viața mea”, a spus Castillero. ”A durat câteva minute să realizez ce s-a întâmplat”, a mai spus el.

Imaginile filmate imediat după ce blocul s-a prăbușit arată o grămadă imensă de moloz.

„Am spus: Unde sunt oamenii de pe balcon? Nu mi-am dat seama că balconul nu mai era acolo”, a povestit femeia.

Sarmiento a spus că imaginea cu care a rămas în minte e chinuitoare. „Pentru mine, a fost foarte dificil să mă gândesc la toți cei care locuiau acolo”, a spus ea.

Bilanțul tragediei din Miami: cel puțin 18 morți și 145 de dispăruți

Miercuri seară, numărul morților a urcat la 18, iar 145 de persoane au rămas încă dispărute, au spus oficialii.

Garajul subteran era o zonă despre care inspectorii au spus în 2018 că trebuie neapărat reparată. Un inginer a scris într-un raport că „hidroizolația compromisă” sub puntea piscinei „cauzează pagube structurale majore plăcii structurale de beton de sub aceste zone” și a avertizat că dacă nu se înlocuiește în viitorul apropiat se va produce „deteriorarea betonului în mod exponențial. "

Ancheta asupra prăbușirii abia începe și experții au spus că va dura luni de zile pentru a determina ce a cauzat prăbușirea blocului cu 12 etaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ultimele imagini cu blocul prăbușit în Miami, înainte să devină un munte de moloz. ”Cădeau bucăți de beton, apa țâșnea din țevile sparte, oamenii ieșeau la balcoane derutați de zgomot”