Antena Meniu Search
x

Video Un actor al Teatrului Balşoi a murit pe scenă, în timpul spectacolului. Tânărul a sfârșit în fața publicului, strivit de decoruri

Yevgeny Kulesh, un actor în vârstă de 37 de ani, a murit pe scena faimosului Teatru Balșoi din Moscova, după un accident teribil, în timpul schimbării decorurilor. Tragedia s-a produs, sâmbătă, în fața publicului, în timpul spectacolului "Sadko", o operă a compozitorului rus Nikolai Rimsky-Korsakov.

De Veronica Micu la 10.10.2021, 11:54
Un actor al Teatrului Bolşoi a murit pe scenă, în timpul spectacolului. Tânărul a sfârșit în fața publicului, strivit de decoruri - Instagram / Twitter

"Spectacolul a fost oprit imediat, iar publicul a fost rugat să părăsească sala", au anunțat aseară, reprezentanții Teatrului Balșoi, potrivit BBC News.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată cum, în timpul spectacolului, un peisaj coboară. Câteva secunde mai târziu, artiştii aflați pe scenă fac disperați semne către angajații teatrului să ridice decorul care îl strivise pe tânărul de 37 de ani.

Pe acelaşi subiect

"Sunați la ambulanță, există sânge!"

Inițial, spectatorii au crezut că ce văd este un act regizat.

Doar că, realitatea crudă a devenit rapid evidentă când interpreții au reacționat îngroziți și unii de pe scenă au început să strige: "Sunați la ambulanță, există sânge!". Colegii i-au acordat primul ajutor, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. A murit înainte ca ambulanța să ajungă la locul tragediei.

Polițiștii ruși au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

"A făcut un pas înapoi și acel peisaj l-a lovit"

Un coleg al actorului rus spune că nenorocirea s-a întâmplat din cauza neglijenței artistului. 

"Totul s-a întâmplat brusc. El trebuia să meargă în față, mai aproape de public. Fie nu și-a calculat acțiunile, fie s-a încurcat. A făcut un pas înapoi și acel peisaj l-a lovit", a declarat colegul lui Yevgeny Kulesh, potrivit publicației lenta.ru, care a publicate, de asemenea, video cu momentul tragediei.

Peste actor au coborât decorațiuni de două tone

Potrivit acestuia, acel decor nu a căzut, ci a coborât așa cum era de așteptat. 

Jurnaliștii ruși scriu că peste actor au coborât decorațiuni de două tone, zdrobindu-i gâtul. Yevgeny Kulesh juca la Teatrul Balşoi din anul 2002.

Acesta nu este primul eveniment tragic petrecut pe scena celebrulu teatru. În anul 2013, un violonist consacrat a murit după ce a căzut în loja orchestrei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un actor al Teatrului Balşoi a murit pe scenă, în timpul spectacolului. Tânărul a sfârșit în fața publicului, strivit de decoruri