Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani din Franţa riscă să-şi piardă piciorul din cauza medicilor care nu l-au operat după o fractură

Un adolescent de 15 ani din Franţa, Ryad, riscă să aibă piciorul amputat, după ce dubla fractură pe care o avea s-a infectat sub ghipsul pe care medicii i l-au montat pe 31 decembrie, fără a-l opera. Mama îndurerată a băiatului cere o explicație, relatează BFMTV.

de Iris Duţescu

la 06.01.2023, 11:04

Picior amputat
Dubla fractură a lui Ryad s-a infectat sub ghipsul pe care medicii i l-au montat, fără a-l opera - BFMTV

Chiar în ajun de Anul Nou, un adolescent francez de 15 ani, Ryad, și mama lui, Nadia, s-au prezentat la policlinica din Bezannes, în apropierea oraşului Reims. Tânărul suferea de o dublă fractură la piciorul stâng, dar a ieşit din salonul de spital cu un simplu ghips temporar. Medicii i-au cerut băiatului să se întoarcă în ziua următoare, pentru a fi operat.

"Doar că a doua zi dimineață, nu am primit niciun apel, nimic. Am sunat la spital şi mi-au spus că nu este înregistrată nicio programare pe numele acesta, respectiv, că nu este planificată nicio operaţie”, a declarat mama băiatului.

Ryad riscă amputarea, după ce fractura sa s-a infectat

Fără niciun răspuns din partea spitalului și nevoită să se confrunte cu starea înrăutățită a fiului său, Nadia a decis să-l ducă la o altă clinică - Spitalul Universitar din Reims, unde medicii au observat gravitatea situației.

"(Medicul) A deschis ghipsul și am văzut pielea care a macerat de trei zile: vezicule, puroi, sânge", a spus mama adolescentului. Fractura lui Ryad se infectase sub ghips, iar acum, riscă amputarea. Potrivit BFMTV, mama sa se află în stare de şoc şi aşteaptă un răspuns din partea policlinicii. În prezent, starea de sănătate a băiatului este stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un adolescent de 15 ani din Franţa riscă să-şi piardă piciorul din cauza medicilor care nu l-au operat după o fractură