Meniu
Search
x

Un adolescent de 18 ani şi-a anunţat sinuciderea pe internet, în Italia. I-a ţinut la curent cu stările prin care trecea pe cei care îl urmăreau. Acum tatăl său vrea să închidă siteul

Incident de-a dreptul tulburător în Italia, unde un adolescent de 18 ani s-a sinucis anunţându-şi intenţia direct pe internet, pe un forum dedicat.

De Monica Palade la 11.06.2021, 16:53

Nimeni nu a încercat să îl oprească, dimpotrivă, iar tânărul care s-a otrăvit a apucat să îşi povestească stările prin care trece, după ingerarea substanţei.

Înainte de a muri, Matteo Cecconi a lăsat un mesaj părinţilor săi prin care le cerea să nu se învinuiască pentru dispariţia sa. „Nu vă învinuiți degeaba, m-am ascuns foarte bine. Ați fost cei mai buni părinți pe care mi-i puteam dori."

Şi-a anunţat intenţia şi nu a fost oprit

Tânărul s-a conectat iniţial la şcoala online, însă într-o pauză a intrat pe forum despre sinucidere şi a anunţat că a început călătoria fără întoarcere. Se întâmpla pe 26 aprilie. „Voi muri otrăvit”, a scris el. El tocmai a luat un medicament și nitrit de sodiu, iar acum aștepta să-și facă efectul: „Urați-mi noroc!". „Să ai drum bun”, îi spune cineva, care-l citează pe Cesare Pavese, un scriitor care s-a sinucis: "A început sfârșitul suferinței”. "Mulțumesc! Am observat că îți place Pavese, și mie", a răspuns Matteo. Câteva minute mai târziu, tânărul anunţă: Această chestie „are un gust oribil”.

Urmăritorii de pe forum au așteptat ca otrava să acționeze, apoi au scris "odihnește-te în pace, cățeluș". Un altul scrie: "Dacă ai dispărut, sper că poți găsi pace”.

Procuratura din Vicenza a deschis un dosar în acest caz. Tatăl lui Matteo spune că scopul dosarului este să se monitorizeze și să se închidă astfel de site-uri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un adolescent de 18 ani şi-a anunţat sinuciderea pe internet, în Italia. I-a ţinut la curent cu stările prin care trecea pe cei care îl urmăreau. Acum tatăl său vrea să închidă siteul

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient