Antena Meniu Search
x

Un adolescent roman este acuzat ca ar fi ucis o tanara japoneza la Tokyo

La doar 17 ani, un roman este principalul suspect intr-o crima oribila, comisa in aceasta dimineata la Tokyo. Adolescentul e banuit ca a ucis o fata de 22 de ani, o japoneza. Si-ar fi injunghiat victima dupa ce, impreuna cu un complice, ar fi jefuit-o, spune, scandalizata, presa locala. Crima a provocat rumoare in Japonia, unde este inca vie amintirea studentei nipone ucise in august anul trecut langa Bucuresti.

Vezi și

Televiziunile japoneze au prezentat si imaginea protejata a unui tanar prins de politia din Tokyo, care ar fi suspectul roman. Criminalistii niponi banuiesc ca adolescentul si un complice si-au urmarit victima, care, la doua noaptea, se intorcea de la serviciu.

Fata mai avea cateva sute de metri pana acasa, cand a fost atacata. Presa japoneza spune ca romanul si celalalt individ ar fi doborit-o la pamant si au lovit-o cu un cutit. Apoi au fugit cu banii fetei, pe care au lasat-o sa zaca in mijlocul strazii, injunghiata in spate.

Trei ore mai tarziu, adolescentul roman a fost gasit, nu departe de locul crimei.

Incidentul risca sa afecteze si mai mult imaginea pe care romanii o au in Japonia, patata, deja, de o alta crima. In august, o studenta nipona care venise pentru prima data in Romania a fost violata si apoi ucisa de taximetristul care o luase de la Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Un adolescent roman este acuzat ca ar fi ucis o tanara japoneza la Tokyo