Antena Meniu Search
x

Video Un american a dat lovitura: a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 mai câştigase un milion

Un bărbat din Carolina de Nord a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil care l-a costat 20 de dolari, la mai puţin de doi ani după ce mai câştigase un milion de dolari tot răzuind un loz, relatează cnn.com, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 08:03

Vezi și

Anunţul a fost făcut de North Carolina Education Lottery. Bărbatul respectiv, Pharris Frank, a declarat că ieşise în oraş cu treabă în momentul în care s-a gândit să cumpere un loz. “Interesant este că prima dată când am câştigat eram la două mile de casă. De data asta eram la patru ore şi jumătate de casă”, a spus americanul.

Potrivit loteriei, şansele de câştigare a două milioane de dolari la lozul cumpărat de Frank erau de unul la 1,5 milioane. Frank se aştepta însă să câştige: “Este o nebunie. Cu o zi înainte să câştig, prietenul meu mă întreba cum a fost când am câştigat un milion. Şi i-am spus că o să dublez suma”.

Bărbatul a ales să ridice acum suma de 855.006 rămasă după taxe şi nu să ia câte 100.000 de dolari pe an în următorii 20 de ani. După câştigul din iulie 2021, Frank a cheltuit banii pe “o nuntă de vis”. De această dată, el îşi propune să plece în vacanţă împreună cu soţia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un american a dat lovitura: a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 mai câştigase un milion