Antena Meniu Search
x

Un american a fost arestat dupa ce a sunat de cinci ori la 911, ca sa ceara un cheeseburger

Un american a ajuns in arest, din cauza ca i-a fost pofta de un cheeseburger! Nu ar fi avut nicio problema, daca s-ar fi imbracat frumos si s-ar fi dus la primul fast-food. Barbatului, insa, i-a fost atat de lene sa iasa din casa, incat s-a decis sa-si comande cheeseburgerul prin telefon. Nici aici nu ar fi fost probleme, daca ar fi sunat unde trebuie. Americanul, insa, a telefonat la 911, serviciul de urgenta din Statele Unite. Si nu o data, ci de cinci ori.

Vezi și

Gregory Jackson Sr. este exemplul viu al culturii fast-food din Statele Unite. Individul nu concepe sa treaca o zi, fara sa-si savureze cheeseburgerul. Culmea este ca barbatul nu este vreun dolofan, asa cum am putea crede. In schimb, este foarte pofticios. Si foarte betiv, ceea ce, de altfel, i-a si adus un set de arestari in anii '90. Dar asta nu l-a invatat minte, iar intr-o seara s-a vazut cel mai bine. Primele trei apeluri au fost neinteligibile, pentru ca berea si dictia nu fac casa buna. Al patrulea apel, insa, a fost un adevarat succes.

Gregory nu a renuntat. Cum adica sa nu i se aduca de urgenta cu cheeseburger?! Asa ca a format din nou.

Din vorba in vorba, dispecerul a reusit sa-i afle adresa si i-a promis ca-i va trimite rapid niste baieti cu cei mai buni cheeseburgeri din lume.

Doar ca la usa nu erau baietii cu cheeseburgerii, ci niste politisti care l-au luat pe sus si l-au dus la sectie. Barbatul nu s-a speriat. E atat de obisnuit cu celula, incat se simte ca acasa. In afara de noptile petrecute in arest, pe vremea cand era beat non-stop, in 1996 a fost condamnat pentru furt, in 1999  pentru ca vindea droguri, iar in 2006 pentru neglijenta criminala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un american a fost arestat dupa ce a sunat de cinci ori la 911, ca sa ceara un cheeseburger