Antena Meniu Search
x

Un asistent medical a devenit unul dintre cei mai mari ucigași în serie din istoria Europei. Bărbatul, inculpat pentru 97 de crime

Un asistent medical din Germania este inculpat că a ucis 97 de pacienți, cărora le-a făcut injecții letale, în încercarea de a deveni faimos.

Asistent medical, inculpat pentru 97 de crime in Germania

Un asistent medical din Germania este inculpat că a ucis 97 de pacienți, cărora le-a făcut injecții letale, în încercarea de a deveni faimos.

Bărbatul, identificat drept Niels H, a fost inculpat, astăzi, pentru 97 de crime, după ce el a primit deja o condamnare pe viață pentru uciderea a doi pacienți.

El a recunoscut că a injectat zeci de pacienţi cu tratament medicamentos pentru boli cardiovasculare, în două spitale din Germania, din dorinţa de a părea un erou. 

Niels ar fi vrut ca pacienţilor săi să li se oprească inima, pentru a-i resuscita, doar ca să obţină admiraţia colegilor. Timp de patru ani, şi-a pus planul criminal în aplicare.

Dacă va fi găsit vinovat, Niels va deveni cel mai mare criminal din istoria Germaniei după cel de-al Doilea Război Mondial.

Anchetatorii îl acuză pe asistent că a ucis 35 de persoane la un spital din Oldenburg și 62 la Delmenhorst.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un asistent medical a devenit unul dintre cei mai mari ucigași în serie din istoria Europei. Bărbatul, inculpat pentru 97 de crime