Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PANICĂ în Franţa, după ce un adolescent a deschis focul într-un liceu şi a rănit mai multe persoane

Ieri, un elev în vârstă de 17 ani a intrat înarmat până în dinţi în incinta şcolii şi a rănit cel puţin opt persoane. Printre victime se află şi directorul unităţii de învăţământ. Anchetatorii au declarat că incidentul nu are legătură cu un act terorist, aşa cum s-a crezut iniţial.

de Redactia Observator

la 17.03.2017 , 08:44

Un elev în vârstă de 17 ani a intrat înarmat până în dinţi în incinta şcolii şi a rănit cel puţin opt persoane. Printre victime se află şi directorul unităţii de învăţământ. Anchetatorii au declarat că incidentul nu are legătură cu un act terorist, aşa cum s-a crezut iniţial.

Adolescentul de 17 ani a intrat în liceul din localitatea Grasse înarmat cu o puşcă, două pistoale şi două grenade şi a deschis focul asupra colegilor săi. Ţinta atacului ar fi fost chiar directorul unităţii de învăţământ care, în urma rafalei de gloanţe, a fost rănit uşor, la fel şi mai mulţi elevi. Imediat, la liceu au fost mobilizate trupele antitero care au reuşit să îl captureze rapid pe atacator.

Zeci de părinţi îngrijoraţi au venit într-un suflet în faţa liceului.

Vezi și

Guvernul de la Paris a declanşat o alertă de atentat însă nu există indicii că tânărul de 17 ani avea legături cu o grupare teroristă.

Potrivit ministrului francez al educaţiei, adolescentul era pasionat de arme. Autorităţile locale au dezminţit zvonurile apărute în presă conform cărora un al doilea atacator s-ar afla încă în libertate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » PANICĂ în Franţa, după ce un adolescent a deschis focul într-un liceu şi a rănit mai multe persoane