Antena Meniu Search
x

Un avion a aterizat forţat în Atlanta, după ce un pasager "a ameninţat că va înjunghia oamenii" cu un cutter. Bărbatul se află în custodia poliţiei

Un avion care mergea dinspre Cincinnati spre Tampa a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, în Atlanta, după ce unul dintre pasageri, înarmat cu un cutter, a început să ameninţe că va înjunghia oamenii, potrivit Mirror.

de Iris Duţescu

la 12.11.2022, 18:33

Avion
Avionul a aterizat forţat în Atlanta, după ce pasagerul a ameninţat oamenii cu un cutter - Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Atlanta, Tim Turner, a declarat că bărbatul, a cărui identitate este necunoscută, a ameninţat atât pasagerii din avion, cât şi membrii echipajului de zbor, că îi va înjunghia. Potrivit lui Turner, autorităţile au găsit arma asupra pasagerului, cât timp acesta se afla în custodia poliţiei.

Nu este clar cum bărbatul a reuşit să intre în avion cu cutterul, având în vedere că pătrunderea în aeronavă cu acest tip de obiecte este interzisă, încă de la atacurile teroriste din 9/11, când patru zboruri interne au fost deturnate de membri ai Al Qaeda, care erau înarmaţi cu cuttere.

Avionul a aterizat în siguranţă

Bărbatul a fost luat în custodia poliţiei în seara de vineri, iar pasagerii au aterizat în Atlanta, în siguranţă. Potrivit companiei aeriene, niciun om nu a fost rănit în urma incidentului. Sâmbătă, a fost programat un nou zbor care să îi transporte pe pasageri din Atlanta în Tampa. 

Incidentul vine la doar două luni după ce oraşul Mississippi a intrat în "alertă roşie" după ce un pilot a ameninţat că va ateriza pe un supermarket. Poliţia a spus că pilotul "a ameninţat că avionul se va prăbuşi pe un Walmart pe West Main", un magazin mare din oraşul Tupelo. După câteva ore de zbor, aeronava a aterizat pe un câmp, iar pilotul a fost arestat, potrivit unei surse din Guvern. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un avion a aterizat forţat în Atlanta, după ce un pasager "a ameninţat că va înjunghia oamenii" cu un cutter. Bărbatul se află în custodia poliţiei