Antena Meniu Search
x

Un avion de linie a aterizat de urgență pe aeroportul Modlin din Varșovia

Un avion de pasageri a efectuat joi o aterizare de urgență pe aeroportul Modlin, din apropiere de Varșovia, din cauza suspiciunii că la bordul aeronavei ar fi existat o substanță explozivă

Un avion de pasageri a efectuat joi o aterizare de urgență pe aeroportul Modlin, din apropiere de Varșovia, din cauza suspiciunii că la bordul aeronavei ar fi existat o substanță explozivă. 

'A existat și continuă să existe suspiciunea (prezenței la bord a) unei substanțe explozive. Avionul a aterizat în siguranță și nimeni nu a fost rănit. Avionul este verificat de geniști', a declarat Szymon Kozniewski, purtător de cuvânt al poliției locale.

Aparatul de zbor, care aparține companiei Ryanair și care efectua o cursă între Oslo și Varșovia, a aterizat în siguranță și toți cei 168 de pasageri au fost debarcați, a declarat la rândul său Magdalena Bojarska, o purtătoare de cuvânt a aeroportului. Căpitanul aeronavei a luat legătura cu turnul de control și a cerut permisiunea de a efectua o aterizare de urgență, a spus Bojarska. Aeroportul și-a suspendat temporar toate operațiunile de decolare și aterizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un avion de linie a aterizat de urgență pe aeroportul Modlin din Varșovia